‘’Milli irade sandıkta tecelli etti’’ diyen Yılmaz ‘’bu sonuçlar Allah’ın büyük bir nimetidir’’ dedi. CHP’nin kurumsal adını kısaltarak ‘’ Cesur Hırsızlar Panikte!’’ sözleriyle oy sayımında ki neticelerde CHP faktörünü vurgulayan Yılmaz, ‘’AK Partisi dahil olmak üzere tüm siyasetin içinde ki FETÖ’cülerin deşifre edildiğini de’’ belirtti!

Yılmaz’ın yazısında en çarpıcı bölüm ise ‘’BİZİM ZANNETTİĞİMZ MEDYA’’ ifadesi oldu!

Yılmaz bu sözleriyle ne demek istedi?

‘’SANDIK MR’ı’’ ne demek?

Kriptolar neyi amaçladı?

İçeride alınması gereken tedbirler neler?

Seçmenin derin mesajı…

Hepsi ve daha fazlası bu yazıda…

İşte Şevki Yılmaz’ın ‘’ Cesur Hırsızlar Panikte!’’ başlıklı yazısı…

Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Cesur Hırsızlar Panikte!

Paniklemeye, telaşa ve gevşemeye gerek yok!

Yazımızın devamında da belirttiğimiz gibi, derslerle dolu olan Mahalli Seçimler, Cumhur İttifakı’nın başarısıyla sonuçlandı Elhamdulillah!

Milletimiz; ülke gemimizin tecrübeli kaptanı Receb Tayyib Erdoğan önderliğinde ‘’Milli Mücadele’ye Devam’’ kararını, tüm dünya’ya ilan etti ElhamdülillAh!

Silahlı Eşkıya Kuvvetlerinin milletimize ve devletimize alenen saldırdıkları 15 Temmuz Silahlı İsyan İhanetiyle netice alamayan Siyonist ve Emperyalistler ve taşeronları mandacı muhalefet, 31 Mart sandık darbesiyle mel’un hedeflerine ulaşmayı planladılar!

Şer odaklar, darbelerle deviremedikleri iktidarlarımızı sandıkta ki hile ve entrikalarıyla devirmeyi her dönemde meslek edindiler!

1989 Mahalli İdareler seçimlerinde Beyoğlu’nda Refah Partimizin adayı Receb Tayyib Erdoğan kardeşimiz seçimi kazandığı halde gece yarısı elektrikler kesilerek sandıkların nasıl yaktırıldığını ve oyların nasıl çalındığını unutmadık! Can çıkar, CHP’nin hırsızlık, şantaj ve entrika huyu asla çıkmaz!

Bin yıllık Milli Medeniyetimizi, Milli Tarihimizi, tatillerimizi ve harflerimizi çalan bu CHP değil mi?

Milletimiz oylarıyla; CHP’ye (Cesur Hırsızlar Partisi ) değil İstanbul ve Ankara’yı; tavuk kümesi bile teslim edilemez gerçeğini sandıkta oylarıyla bir kez daha ilan etmiştir!

İktidar Partisinin ve hepimizin görevi çalınan bu oyların namusunu korumaktır!

Yazılarımız, sözlerimiz ve davranışlarımızla karanlık güçlerin kirli emellerine alet olmamaya dikkat!