Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Paniklemeye, telaşa ve gevşemeye gerek yok!

Yazımızın devamında da belirttiğimiz gibi, derslerle dolu olan Mahalli Seçimler, Cumhur İttifakı’nın başarısıyla sonuçlandı Elhamdulillah!

Milletimiz; ülke gemimizin tecrübeli kaptanı Receb Tayyib Erdoğan önderliğinde ‘’Milli Mücadele’ye Devam’’ kararını, tüm dünya’ya ilan etti ElhamdülillAh!

Silahlı Eşkıya Kuvvetlerinin milletimize ve devletimize alenen saldırdıkları 15 Temmuz Silahlı İsyan İhanetiyle netice alamayan Siyonist ve Emperyalistler ve taşeronları mandacı muhalefet, 31 Mart sandık darbesiyle mel’un hedeflerine ulaşmayı planladılar!

Şer odaklar, darbelerle deviremedikleri iktidarlarımızı sandıkta ki hile ve entrikalarıyla devirmeyi her dönemde meslek edindiler!

1989 Mahalli İdareler seçimlerinde Beyoğlu’nda Refah Partimizin adayı Receb Tayyib Erdoğan kardeşimiz seçimi kazandığı halde gece yarısı elektrikler kesilerek sandıkların nasıl yaktırıldığını ve oyların nasıl çalındığını unutmadık! Can çıkar, CHP’nin hırsızlık, şantaj ve entrika huyu asla çıkmaz!

Bin yıllık Milli Medeniyetimizi, Milli Tarihimizi, tatillerimizi ve harflerimizi çalan bu CHP değil mi?

Milletimiz oylarıyla; CHP’ye (Cesur Hırsızlar Partisi ) değil İstanbul ve Ankara’yı; tavuk kümesi bile teslim edilemez gerçeğini sandıkta oylarıyla bir kez daha ilan etmiştir!

İktidar Partisinin ve hepimizin görevi çalınan bu oyların namusunu korumaktır!

Yazılarımız, sözlerimiz ve davranışlarımızla karanlık güçlerin kirli emellerine alet olmamaya dikkat etmeliyiz!

CHP’nin (Cesur Hırsızlar Panikte) sandıkların sayılmasına savaş açmasının sebebi bu şehirlerdeki hezimetinin ve İktidar Partisinin başarısının ilanını önleme paniği ve telaşıdır!

Ancak, tüm bu hile ve entrikalara rağmen;

31 Mart Seçim sonuçları İktidarımız, Muhalefetimiz, Milletimiz ve Türkiyemiz için tam bir rahmettir!

Sandık, tam bir röntgen cihazı görevi yapmış ve hatta daha da derinlere inerek adeta tüm bünyenin MR’ını çekerek İktidar Partisi başta olmak üzere tüm siyasi oluşumların analizini yapmış ve en önemlisi bürokraside ki kriptoların ve dalkavuk tipli bukalemunların maskelerini düşürerek gerçek yüzlerin görülmesini sağlamıştır Elhamdülillah!

Bu Kriptoların; Bakanlıklarda, MİT, Emniyet, Adliye vs. dairelerde ve ‘’bizim sandığımız Medya’da’’ güçlü bir şekilde varlıklarını hala sürdürdüklerini, ayrıca Genel Merkez ve Parti teşkilatında bile hala cirit attıklarını ayan beyan göstermiştir Elhamdülillah!

Sandık röntgeni sayesinde, PKK, DHKPC, Feto gibi ihanet odaklarının CHP dahil tüm Partilerde halen etkili oldukları ortaya çıkarıldı Elhamdülillah!

Sandık; erken evlendiği için cezalandırılan mazlumların, Aileyi dinamitleyen yasalar sebebiyle perişan edilen biçarelerin, hiçbir suçu yokken cezaevlerinde gençliğini yitiren Sivas vs. mazlum mahkûmların, Feto damgası yiyerek haksız yere cezalandırılan binlerce Fetozede mazlumların ve erken emeklilik engeline takılan milyonlarca mağdurların, ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi adıyla mağdurlar oluşturan ve aile kurumumuzu dinamitleyen 6284 nolu kanunlar gibi sorunların acilen çözümlenmesi gerektiğinin röntgenini çekti Elhamdülillah!

Ve sandık; gençlerin, materyalist eğitim yüzünden devasa hizmetler yapan İktidarı bilinçsiz oylarıyla devirebileceklerinin sinyalini ileterek Dünyevi, Uhrevi, Yerli ve Ahlaki bir Milli Eğitim seferberliğinin acilen başlatılmasının röntgenini çekti Elhamdülillah!

Milletimiz, sandıkta oylarıyla çektiği MR’la “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir! Tekdir ile uslanmayanın 2023’teki seçimde hakkı kötektir!” mesajını şimdiden verdi elhamdülillah!

Ve netice;

Sandık, İktidardaki hatalarımızın, yanlışlarımızın ve ihmallerimizin röntgen ve MR’ını çekerek Lider Kadrosuna ve ilgililere son uyarısını da yaptı Elhamdülillah!

Gerçek dost, acı yazar ve ne yazdıysa Dinini, Vatanını, Milletini, Mukaddes Beldelerini ve Liderini sevdiğinden yazar!

Allah (c.c), “Halkımızın oy mesajıyla dersimiz aldık!” deyip her seçim sonrası dersini unutanlardan eylemesin!

En yakınımızdan başlamak suretiyle Hesabi kadroları tasfiye ederek, hesap soranlardan ve Uyarıcı Hasbi Kadrolara kapılarını açarak feraset, basiret ve hikmet sahibi olanlardan eylesin!

Amiin!

“Zorluklar karşısında yılgınlığa düşmeyin, bu uğurda başınıza gelebilecek acı olaylardan ötürü üzüntüye de kapılmayın. Zira Eğer gerçekten inanıyorsanız, Eninde sonunda Üstün gelecek olan sizlersiniz." (Al-i İmran S.139) İlahi Mesajının gereğini yerine getirenlerden eylesin.

Amiin

Salı Akşamı saat 20.30’da Akit TV ve Kanal 68 TV ile ortak Canlı yayın “Milli Diriliş” Programında buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz!

Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla…

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter:

@sevkiyilmaz

Facebook:

@sevkiyilmaztr

@sevkiyilmaz1955