İstanbul Ümraniye Ülkü Ocakları binasına asılan pankartta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile terör tutuklusu HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yüz fotoğrafları bitişik olarak resmedildi. Pankartta "Dikkat! Attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın" ifadesi yer aldı.

Diğer afişte ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın birleşik yüz fotoğrafı kullanıldı. Pankartta, "Bazıları iki yüzlüdür" yazıldı.

Pankart ilk olarak Ümraniye Ülkü Ocakları ile karşı binaya asıldı. Ancak CHP'liler, karşı binadan pankartın ipini kesti.

Bunun üzerine pankartın Ümraniye Ülkü Ocakları binasına asıldığı öğrenildi.

EĞER DEVAM EDERSENİZ...

Büyük ses getiren Kılıçdaroğlu-Demirtaş, Akşener-Buldan pankartlarıyla ilgili CHP'nin mahkeme kararıyla görevine son verilen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tehditvari açıklamada bulundu.

CHP'li Kaftancıoğlu, “Gençleri zehirleyen sadece AKP değil Ülkü Ocakları da öyleymiş meğerse… Yalana, iftiraya sığınacak kadar çaresiz kalmış olmanız üzücü. Son kez uyarıyorum! iftiralarınıza devam ederseniz eğer ne yapacağımızı çok iyi biliyorum!” ifadelerini kullandı.

BİZİ SAKIN TEHDİT ETMEYİN

Kaftancıoğlu'na cevap Ülkü Ocakları Ümraniye İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun’dan geldi. Coşkun, “Demokrasi, Ülkü Ocakları binasında diğer partilerin pankartlarına müsaade edilmektedir. Siz siz olun bizlerle uğraşmayın, bizleri sakın ama sakın tehdit etmeyin. Selahattin Demirtaş’ın serbest kalması için size oy atılacak öyle mi Canan Kaftancıoğlu?” dedi.