Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yazar Ergün Poyraz, evinin önünde bir grubun saldırısına uğradı. Darbedilen Poyraz ihbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tekme ve yumruk darbeleriyle yaralanan Poyraz'ın kafatasında çatlak oluştuğu belirlendi. Yoğun bakımda tedaviye alınan Ergün Poyraz'ın sağlık durumunun ciddiyetinbi koruduğu bildirildi.
Öte yandan yazar Ergün Poyraz'ın, CHP’li Kuşadası Belediyesi ile PKK’yla bağlantılı bir şirketin ihale ilişkilerini ifşa ettiği için saldırıya uğradığı iddia edildi. 3 kişi tarafından saldırıya uğradığı tespit edilen Poyraz'ın; Kuşadası Belediyesi'nin mıcır ihalesinde usulsüzlük yapıldıüı iddiasında bulunduğu da gelen bilgiler arasında.