Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı toplayarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaya hak kazandı. 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok az bir zaman kala CHP'yi destekleyen ünlüler İnce'yi sert bir şekilde hedef almaya başladı.

'SÖZDE SİYASETÇİ'

Daha önce AK Partili seçmeni tehdit eden dizi oyuncusu Yunus Günçe bu kezhedefine İnce'yi alarak, '''Sözde sanatçı' oluyorsa; “Sözde siyasetçi” de olur.'' ifadelerini kullandı. İnce'yi hedef alan bir diğer dizi oyuncusu Gonca Vuslateri, ''Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin.'' açıklamasında bulundu.

şahan gökbakar kayhan

'BU LAFLAR ÇOK TANIDIK'

Recep İvedik karakteriyle tanınan Şahan Gökbakar, ''Woooowww.Mukemmel bir konuşma! Metin yazarınız aynı olabilir mi? Bu laflar çok tanıdık. Beyaz elbiseli hanımefendinin mi mikleri konuşmanın özeti... Not: yarın açıklama gelir, "konuşmaya ağız bükmedi, parti lahmacunumuzdan yediği için takılan maydonozu çıkartıyordu" ifadelerini kullandı.

athena gökhan

'ATATÜRK'ÜN HİÇBİR ÇOCUĞU SİZE OY VERMEYECEK'

CHP'nin en büyük destekçileri arasında gösterilen Şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Atilla Taş da İnci'yi hedef alan isimler arasında yer aldı. Özoğuz, ''Sayın @vekilince siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz.  Toplanılan imzaları hangi cenahdan hangi sepele nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürkün hiçbir çocuğu size Asla Oy vermeyecektir! Sözde sanatçı'' ifadelerini kullandı. Şarkıcı Atilla Taş, ''Tayyip Erdoğan taklidi mi yapıyon çen?'' açıklamasında bulundu.

fazıl say

'KİM ULAN SÖZDE SANATÇI'

Piyanocu Fazıl Say da sert açıklamalarda bulunarak, ''Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın. Alacağı oy %2 olsa ne olur 3 olsa ne olur? Kendi işine mi yarar?  Yıllarca, yıllarca koca bir blok oyu yenebilmek için , bir imkansızı başarabilmek için bunca emek vermiş bir ittifakı yıpratmaktan başka neye yarar? Korkuyor muşuz ondan.. vayy bee.. Marifet yani korkutmak?? Kim ulan sözde sanatçı? @vekilince  Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130bin imza var'' ifadelerini kullandı.