5gvirusnews'te yer alan habere göre, 5gvirusnews Platformu Sözcüsü Muammer Karabulut, Uluslararası alanda başlatılan, “#PCRyalan” kampanyası ile ilgili olarak, PCR testi konusunda CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi vererek, konuyla ilgili araştırma ve talepte bulundu.

Cumhurbaşkanına PCR testi döngü sayısı ile nasıl vaka sayısının artırıldığı, bilimsel görüşler, Portekiz ve Almanya’daki dava dosyaları yollanarak anlatıldı. Ve artık dünyada tartışmanın odağında PCR döngü sayısı olduğunu, C-19’da vaka sayısının da bu döngü sayısının fazla oluşu nedeni ile yüksek çıktığı belirtildi.

Karabulut CİMER başvurusunda, ülkemizde de sözü edilen, “COVİD-19’un tespitinde” bilimin doğruladığı, Sağlık Bakanlığı’nın bilgisi dahilinde olduğu ve DSÖ’nün de fazla bulduğu döngü hızını, “25 Ct’ye  sabitleyelim.” önerisi getirdi.

Erdoğan’dan PCR testi ile yapılan hileli yüksek vaka sayısı konusunda  bir araştırma yaptırması da istenildi.  Eğer bu araştırma yaptırılırsa, bu sayede, “Ülkemiz de ve dünyada DSÖ aracılığı ile yaşatılan Küresel Darbenin bozulacağı” da başvuruda yer aldı.