FED (ABD Merkez Bankası) Elon Musk' a uzaydan getireceği altın için ciddi manada bel bağlamıştı ama süreç istedikleri gibi gelişmedi. Elon Musk, uzay madenciliği ile uzaydan getireceği gök taşlarında bulunan altın ile FED'in kasasında şuan bulunan 8.133 metric ton altının miktarını en az 4 katına çıkararak Amerika'nın Dünya'da dolaşımda olan 12 trilyon dolar karşılıksız parasını yeniden altına endeksleyerek kurtaracaktı ki; evde ki hesap çarşıya uymadı ve bu teknoloji henüz istenen faydayı sağlamadı.

Bu Amerika'nın ikinci planıydı, birinci planı ise; yine Elon Musk'ın gizlice kurduğu (Satoshi Nakamoto ise takma addır.) Block Chain sistemi, bu sistem üzerinden çalışan kripto paralar ile dolaşımda olan karşılıksız dolarları manipüle ederek Amerika’yı düştüğü cendereden kurtarmaları gerekiyordu fakat planların işlemesi yani dijital paraya geçmek için zeminin oluşması lazımdı, bu zemin oluşturma çabası Coronavirüsü ve sonrasında çok hızlı devam edecektir. Normalde daha iler ki zamanlarda bu sisteme yani kripto paralara geçecektiler ama Çin, ekonomik, teknolojik ve bilişim alt yapısını ( Yapay zeka, nesnelerin interneti, block chain, tasarım bebekler, e-ticaret ) çok hızlı geliştirdi ayrıca "bir kuşak bir yol" projesi ile Dünya'nın gelişmiş ekonomilerini yani Avrupa ile Asya’yı elinde tutmayı hedeflemekteydi.Bunu İstanbul’dan geçen ilk trenle Dünya’ya duyurdu.

Bunlar yetmezmiş gibi Afrika kıtasının hemen hemen her ülkesini verdiği borçlar ile ele geçiren Çin, Amerika’yı Afrika’dan etkisizleştirmesi de cabası oldu. Hint okyanusunda Diego Garcia üssüne karşı yaptığı bir çok yapay adalar ile olası bir Çin, Amerika savaşını Çin’in 200 – 300 km ilerisinde karşılamayı planlayan Çin Amerika’yı endişeye sevk etti ayrıca Çin Devletinin kasasında şuan 3 Trilyon dolar para var, kasalarında yüksek miktarda dolar bulunan fakat Amerika'ya biat etmeyen bir çok ülke ve Çin şimdi bu süreçte terbiye edilmek isteniyor.

Dünya ticaret hacminde 80 Trilyon dolar yıllık gelirine karşılık 285 trilyon dolar borç var. Bunun asıl kaynağı da yine FED yani Amerikan Merkez Bankasıdır şöyle ki; 2008 yılında ki mortgage krizinden çıkış için tek çareyi para basmakta bulan FED’i tüm Dünya ülke merkez bankaları da mecburen takip ettiler yukarıda belirtildiği gibi 12 triyon dolar karşılıksız para ortada ayrıca aynı seriden 3 veya 4 adet dolar Dünyada dolaşımda bulunmaktadır, bunun dışında kısmi rezerv sistemi ile olmayan parayı veren konvansiyonel bankacılık sistemi, sonradan aynı paranın borcunun kapatılması için yine kısmi rezerv ile kısır döngü sağlanmaktadır. Karmaşa ve iflas, karşılığı olmayan Dolar ile Dünya gelişimini yüklü borçla sağlamaya çalıştılar ve halen devam etmektedir sonuçta bu finansla kriz bağıra bağıra geliyordu tahmin edilen 1.5 veya 2 yıl sonra bu kaza olacaktı ama artık sistem kurtaramıyor, Dünya ekonomisi gözler önünde fiilen iflas etmiş vaziyette. Dünyadaki gayri menkullerin tamamının değeri ise 270 trilyon dolar civarındadır. Dolaşımda olan toplam para ise 36 trilyon dolar bu tablo ile Dünya Amerika'nın eli ile iflas ettirilmiştir.

Peki bundan sonra ne olur? virüsün ve virüslerin Dünya'daki borçları temizleme aracı olarak kullanılmasına devam edilecektir. Dünya devleri hak etmediği, kendi kazancı olmayan paraları kullanarak ekonomiyi batırdı. Bu şuna benzer bir şirket ciddi manada borçlanmıştır artık iflasın eşiğindedir kurtuluş çaresi kalmayan şirkettin bulunduğu yerde olacak yıkıcı bir deprem veya ciddi bir savaş o şirketin borçlarından kurtulmasına vesile olacaktır. Şuan Dünya’da milyonlarca firma iflas etti, devletlerin kasalarındaki paraları, varlıkları erimeye başladı ve gelirleri düştüğü gibi harcamaları da arttı. Fed geçen hafta faizleri sıfırladı güvenli liman olan altın bir anda sert düştü adeta çakıldı bundan sonra altını takı veya uzay endüstrisi malzemesi olarak görmek gerekir. Paranın Altınla kıymeti veya endeksi artık hayal olur, buna rağmen dolar ve asıl hedef olan kripto paralar ise yükselişe geçtiler.

Bu süreçten sonra reel hayatın çoğunluğu sanal aleme taşınacak yani ‘’coronavirüsü bir milattır’’ ve hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Elon Musk Amerikan'nın bir sonraki veya daha sonraki başkanı olacak aynı zamanda Dünya lideri de olması isteniyor, çünkü block chain sistemi ile kripto para sisteminin patronu olarak Dünyaya hükmetmesi planlanıyor.

Egemen güç, bu cendereden kurtulmak için aşağıda sıralanan maddeleri hızla hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklar.

1- Endüstri 4.0 ile sanayi dünyası değişiyor, ışıkları yanmayan fabrikalar.

2 - İnsanlar işlevsizlikten işsiz kalacaklar.

3- Web 3.0 ile nesnelerin interneti ile 50 milyar makina bir birleri iletişime geçecek,hayat tamamen yazılıma bağlanacak.

5- Block chain ile Dünya şahitlik sistemi gelecek, Block Chain siteminde olmayan bir kişi Dünyalı sayılmayacak.

6- Kağıt para kalkacak kripto paralar ve dijital ödeme sistemlerine geçilecek.

7- Yapay zeka hayatımıza hızla girmeye devam edecek. (Asker, öğretmen, doktor, avukat ve pilot hatta Din Adamı olacak.)

8- Genom teknolojisi ile hayvanlar arası verimlilik genleri transferleri yapılacak bazılarına insansı özellikler transfer edilecek.

9- 3D yazıcılar birçok fabrikanın yerini alacak. Yapay organ ve bir çok şey üretilecek.

10- Eğitim, online eğitim sistemi sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik teknolojileri ile büyük çoğunluğu uzaktan online eğitime evrilecek.

Bu yazılan ve planlanan projelerin hepsi beşer bazında kurgulanmaktadır,Kainatta tek yegane yaratıcı neyi murad eder onu bilmiyoruz, bazen şerden hayırlar yaratan yaratıcı belki şeytani akla hizmet için kullanılmak istenen bu azim nimetleri belki insanlığın saadet ve adaletine vesile kılabilir ve biz İnanlar öyle temenni ediyoruz yoksa beşeriyetin hiçbir dönemde olmadığı kadar köleleştirildiğine şahit olacağız ve imtihan herkes için devam ediyor...

Yukarıda ifade ettiğimiz teknolojik devrimler ile ulus devlet kavramı ortadan kaldırılıp yeni tip Dünya vatandaşlığını (Dünyalı) kendi kriterlerine uygun vaziyete getirme çabası içindeler, bu virüs salgını da bununla alakalı projenin bir parçasıdır.

Bütün bunlar olacak diye biz teknolojiden, bilişimden geri mi duracağız asla mümkün değil hatta daha ilerisine geçmeliyiz. Yani nasıl mı? Onların düşündüklerinin ötesini düşünüp tasarlamadan bu işte kurtulmamız zor çünkü kök teknoloji onların elinde bizler ancak teknoloji transferi ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, buda bizi bağımlılıktan kurtarmaz tabi ki bu konuda yani kök teknoloji ve bilişim konusunda bizler Amerika’nın en az 50 yıl gerisindeyiz bu bir gerçek.

Akıllara şöyle bir soru gelebilir; corona virüsü Amerika’nın kendisinde de canlar alıyor ve yayılıyor o zaman Amerikan menşeli bir sözü hatırlatayım ‘’kırık ok’’ bu ne demek? Savaş esnasında düşman bölgesindeyseniz ve düşmanın eline geçmek üzereyken o düşmanın eline geçmektense hem onların hem de kendinizin ölümünü sağlamak için koordinatlarınız topçu birliklerinize veya uçaklarınıza verirsiniz ve çağrınız adı ‘’kırık ok’’ olur yani o bombardıman sonucunda ölenler ölür kalan sağlar ise yoluna devam eder. Eski bir CİA başkanına şu soruyu sorarlar

''-Amerika'ya Rusya nükleer bomba atması mı yoksa doların çökmesi mi daha tehlikeli?

Cevabı çok enteresandır,

-''tabi ki doların çökmesi'' diyor.

İnananların Dünyayı, Kainatı, olayların arkasındaki senaryoları, Dünyada oyun kurucularının akıllarını okumayı ve en önemlisi tüm zaman ve mekanlara hitap eden ilahi mesajı çok derinlemesine ve ince mesajlarını kavrayarak Dünyayı ve insanları her türlü işgal ve kölelikten kurtarmanın yollarını aramaktır ve buna inşallah muvaffak olacağız.

Dünya tarihindeki zulüm ve adaletsizlikler öncelikle peygamberler eliyle ve sonrasında ilahi vahiyi kendilerine rehber edinen ümmet tarafından durduruldu, şimdi sıra bizde elimizde çağlar ötesi mesaj ve rehberimiz var çağımızı aşarak çağa ışık tutacağız.

Fakat ne acıdır ki; bugün İlahi mesaj bir kısım insanlar tarafından sadece okuma ibadeti olarak algılanmaktadır, özgün ve özgür ve nübüvvetin ışığında zamanlar üstü bir okumayla yine aslımıza rücu etmeliyiz. Yoksa bir asır önce insanlığa atılan format gibi(Dünya savaşlarıyla) yeni bir sıfırlanmayı ne bizler nede Dünya kaldıramaz ve kıyamet senaryoları bu kez ilahi ğadabı celb edip, çılgın beşer maddi ve manevi bir kıyametin kopmasına sebep olacaktır.

Tüm insanlık için sadece iyilik ve saadet temenni eden hakiki inananların her türlü uyanık olmaya, olayları ve hadiseleri bilinen ve gösterilen yüzleriyle değil, tüm gerçekliğiyle görmeye ve bunlara karşı önlem almaya tüm ilahi nimetlerde olduğu gibi teknolojik nimetlerinde yaratılış gayesine muvafık kullanmaya mecburdur vessalam.