CoVID sanki geni ile oynanmış, Great reset sonrası yeni normal döneme geçiş için tasarlanmış, artırılmış sanal gerçeklerle donatılmış, bilim soslu, kendi mutlak doğruları, kuralları, ritüelleri, seremonileri, ikonaları olan, azizleri, “seküler kutsal”ları olan bir din! Daha doğrusu bir “Religio”!

Bu “sentetik din” de “tesettür” zorunluluğu var. Mesela yüzünüzü ve burnunuzu kapatmak zorundasınız. Mesela abdest alır gibi, Hijyen isimli bir tanrıya adanmış kolonya ya da bir kimyasal bir sıvıyla Islat-Mak zorundasınız. Bu dinde safları sık değil seyrek tutma şartı var. Eğer bu kurallara uymazsanız cezalandırılırsınız. Bu dinin katedralleri gibi hastaneleri var. Kardinalleri, ruhani konsülleri var mesela, DSÖ, FDA gibi. Seküler senyörleri var, Bill Gates, Elon Musk, Rockefeller, Rothschild gibi. Bu dinin bir ruhban sınıfını Bill’in bilimci kurulları ve bu seçilmiş doktorlar oluşturur.

Kilise’deki L’Exorcisme protokollerine göre “cin çıkarma” törenine benzer bir törenle, CoVID cininin hulul ettiği insan bedeninden çıkarma ayini sırasında görevli kutsanmış hemşireler burnunuza koca bir çubuk sokabilirler ve frontal korteksinizi darmadağın edip oradan DNA parçanızı alıp günahkar bir CoVID cininin tasalluduna uğramış mısınız, değil misiniz diye sizi test edebilirler ve bu testin sonucunda “pozitif” çıkarsa yandınız. Her ne kadar bu PCR testleri doğru sonuç vermese de DSÖ ve FDA şeriatına uymadığınız kanaati getirilir ve had cezası uygulanır. Mesela HES cezasına çarptırılabilir ve ev hapsine tıkılabilirsiniz. Evinizde bile tecrit edilebilir izolasyona tabi tutularak, eş-dost, akraba, arkadaştan mahrum bırakılabilirsiniz. Sözle dinlemek, bu kutsal kurallarına uymazsanız ayrıca para cezası da uygulayabilirler.

Anaokullarında çocukların etrafına bir daire çizmişler, klan topluluklarındaki bireyler gibi, onlar bu çizginin dışına çıkamıyor. Öğrenilmiş çaresizlik sendromunu yaşatılıyor çocuklara.

Farkında mısınız, insanlar artık öksürüp hapşuramıyor bile. Ayıp ve günah gibi bir şey öksürüp hapşurmak. Kirlenmiş maskenizle eve dönene kadar durumu idare etmeniz gerekiyor!?

Dikkat! Eğer bir CoVID bulaşışı bir “günahkar”la(!) temaslıysanız hiçbir test yaptırmaya gerek kalmaksızın yine aynı infaz kuralları sizin için uygulanabilir: 15 gün tecrit ve 15 günde Güneş’siz oksijensiz nefessiz sevgisiz ve saygıdan uzak bir yalnızlığa mahkum edileceksiniz. 7 gün içerisinde yavaş yavaş ölüme sürüklendiğinizi ve ciğerlerinize iğneler batırıldığını hissedeceksiniz. Eskiden güneş girmeyen eve doktor girer derlerdi. Sağlıklı bir hayat için daha fazla oksijen ve yürüyüş yapın derlerdi. Artık güneş, oksijen ve yürüyüş yok!

Eskilerin dediği gibi akciğerler derdin organıdır, kalp aşkın organıdır, beyin de aklın organıdır ciğerim yandı denildiğini çok duymuşsunuzdur bir acı olay karşısında ihanet karşısında hak etmediğiniz davranışlar karşısında ciğerim yandı dersiniz evet 15 gün kendi evinizde gördüğünüz muamele ciğerlerinizi yakmaya yetecektir zaten hiçbir derdiniz olmasa bile eşinizle, çocuğunuzla sarılamamanın derdi size yeter.

Sahi Güney’de Suriye sınırını geçtiğinizde, orada kamplarda, ne maske, ne mesafe, ne de HES var. PCR testi de yok, hasta da! Orada çocuklar birlikte oynuyor, arkadaşlar el sıkışıyor ve kucaklaşıyorlar. Sahi biz eskiden destek imasında bulunurken elimden tutan olmadı veya sağ olsun elimden tuttu veya keşke elimden tutan olsa veya senin elinden tutacağım demez miyiz. Diğer taraftan insanın huzurlu bir yaşam sürmesi için gerekli olan Dopamin, Endorfin, Seratonin gibi hormonların yanında Oksitoksin salgılanmasına da çok büyük ihtiyaç olduğu kuşkusuz bir gerçektir ve Oksitosin hormonu sadece dokunarak sarılarak salgılanır bu hormona herkesin ihtiyacı vardır. Annelerimizin “öpünce geçsin öpeyim de geçsin” veya “anne öp de geçsin” dediği zaman çocuklar annelerine gerçekten öpünce geçtiğini biliyor muydunuz!? Çünkü bir anne çocuğunu öptüğü zaman, sarıldığı zaman, kokladığı zaman çocukta Oksitosin hormonu salgılanır ve çocuk rahatlar acısı azalır yine aynı şekilde bir yakınınızın cenazesinde üzüntülü bir gününde ona sımsıkı sarıldığınız zaman Oksitosin hormonu salgılanır ve o insanın acısı hafifler ve torunlar dedelerine sarıldığı, dedeler torunlarının gözlerinden öptüğü zaman Oksitosin salgılanır. Biz “sosyal / Fiziki mesafe” adı altında insanlara yaptığımız kötülüğü anlayabiliyor musunuz?! Bir yıldır torununa sarılamayan tecrit edilen dedeler birbirlerine sarılıp kucaklaşamayan dostlar, el ele veremeyenler, omuz omuza veremeyenler, sarılıp kaynaşamayanlar ve yüzleri kapalı manasız gözlerle birbirine bakanlar, Adeta insanlıktan çıkmış en temel insani haklardan yoksun bırakılmış bu kişiler artık bu yasakların bitmesini bekliyorlar.

Bu yeni sentetik din İslam’daki sıla-i rahim ve musafaha, cemaatle ibadet geleneğini adeta bitirdi!

Bu yeni dinde Cizvitlerin yerini Checking tarikatı alıyor. Muhbirlik kutsal bir görev olacak ve Komünist, Nazist diktatörlükten daha katı kurallar uygulanacak. Neomlu Siborg, Humanoid ve Avatarlardan oluşan bir derin devletleri de var. İstihbarat daha çok 5G, GPT3 ve Starlink tarikatında olacakmış, yer ve gök cinleri ile çalışacaklarmış. Neuralink tarikatı ve Chip tarikatı ile birlikte çalışacaklarmış. Daha birçok tarikatları var, mesela en güçlüleri Great Reset tarikatı, Yeni Normal tarikatı, bunlar Pedofolik Narsist Satanist tarikatı ile kardeş. Trans Humanizm tarikatı en önemli tarikatlardan biri. İstanbul’u kendileri için önemli bir merkez olarak görüyorlar. Kutsal Milenyum Tapınağı, Siyon Tapınağı ile eş anlamlı neredeyse. BM-DSÖ’cüler ve BM-İHK’cılar İstanbul yolunda. İstanbul sözleşmesi, LGBT, CEDAW, Lanzarote bu yolda katedilen mesafelerin önünü açan kutsal belgeler.

Bunlarda et orucu var mesela. Canlı hayvan etini yasaklayıp “temiz et” diye, sentetik et yedirecekler. Bu da Gates tarikatının görevi. Bakın, yakında daha önce tavuk kırımı yaptıkları gibi büyük başla başlayıp, balık, küçükbaş hayvan tüketimine izin vermeyecekler. Köln Papazının suyu ve alkol bu dine göre kutsal su, Kekik suyu, Gül suyu yasak! Ötenazi tarikatı, insanları farklı bir deneyim ve astral hayata geçiş için Ötenaziyi teşvik edip, toplu intihar ayinleri düzenleyecekler. Temiz ölü kampanyası ile ölüler toprağa gömülmeyecek, yakılmayacak, kompoz gübreye dönüştürülecek, temiz, çevreci, ekonomik!. Turizm tarikatı sanal turlar düzenleyecek. İş, okul eve sığınca, evde sanal tur. İlle de gideceksek Global Health passın olacak. Para kazanma derdi de yok, Öjenik tarikatı ve Yeni Malthus tarikatı yaygınlaştırılıp, insan nüfusu ve üretimi yeterli sayıya geriletirse Performans pass. ile herkesin ihtiyacı yapay zeka tarafından ona sunulacak.

“Yeryüzünde bir cennet ve ebedi hayat tarikatı” sizin beyninizi kopyalayacak, organlarınızdaki sorun Clonoid tarikatı ve mRNA ve Bioressonance ile çözülecek.

Sahi bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Ses ver Türkiye! Selâm ve dua ile.

Not: Bu ironik yazının hazırlanmasında katkılarını esirgemeyen tüm dostlara katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve bu yazıyı Sağlık, Gıda Tarım Bakanlıkları ile diğer sağlık, oda ve sendikalarının yöneticilerine ve üyelerine armağan ediyorum. Sağlığımız DSÖ ve FDA’ya armağan olsun.