Kamuyounda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bulunan Ahmet Mahmut Ünlü, Milli Gazete ve Saadet Partisi'nin kendisine yönelik açıklamalarına ''Cübbeli Hoca'dan Saadet'i Bitiren Video'' başlıklı video ile cevap verdi.

Abdulkadir Karaduman

OLAY NASIL BAŞLADI?

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman hükümeti hedef alarak "İsrail'le yapılacak herhangi bir anlaşma; toprakları gasp edilen, evleri yağmalanan mazlum Filistin halkı özelinde bütün Müslümanlara ihanettir. İsrail bir terör devletidir ve coğrafyamız için en büyük tehdittir" ifadelerini kullanmıştı. Karaduman'ın İsrail ile ilgili açıklamalarına cevap veren Cübbeli Ahmet Hoca, ''Abdulkadir Karaduman namındaki Saadet vekili İsrail'le barışmanın tehlikeli olacağından bahsediyor. Biz de buna katılıyoruz ama Saadet'in HDP ile birlikteliği ne anlama geliyor. HDP ve PKK'nın arkası Siyonizm'e dayanmıyor mu, kimi kandırıyorsunuz! Bu millet sizin hamasi nutuklarınıza aldanacak kadar saf değildir." ifadelerini kullandı.

MİLLİ GAZETE'DEN GÖNDERMELİ CEVAP

Karaduman'ın açıklamalarına cevap veren Cübbeli'nin açıklamalarına Milli Gazete'den göndermeli bir cevap geldi. Milli Gazete 'Karaduman, Siyonist'e vurdu, ses başka yerden geldi' manşetini attı. 

milli gazete cübbeli ahmet hoca

CÜBBELİ AHMET SAADET PARTİSİNİ BÖYLE UYARDI

Cübbeli Ahmet Hoca yaşanan süreci özetleyerek, “Milli Gazete bugün manşet yapmış, ‘Karaduman İsrail'e çakıyor, ses nereden geliyor' diye. Ben İsrail'i koruyormuşum… Bu kadar seviyesizden öte yalan beyan olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Karaduman'ın İsrail beyanına katıldığını belirten Cübbeli Ahmet, “İsrail müdafaacısı yaptılar beni ya! Bu kadar da saptırmak olabilir mi? İnsan insaflı olur” ifadelerini kullandı. Karaduman ve Saadet'in kendisini sorgulamasını isteyen Cübbeli Ahmet, “HDP, PKK, PYD kimin kurdurmasıdır?” diye sordu. Cübbeli Ahmet şöyle devam etti:

- Diyarbakır anneleri için HDP'ye hesap sordunuz mu? Bir tane beyanınız var da ben mi duymadım. Seçim ittifakı pazarlıyorsunuz. HDP demek siyonizmin projesi parti demek. Bu HDP ile birlikteliğiniz varken daha ne konuşuyorsunuz?

- Manşete koymuşlar (Milli Gazete'yi kastediyor) yanında da Karamollaoğlu İran elçisini kabul etti. Buradan ne anlaşılıyor? Ben Saadet ile uğraşmıyorum. Küçük işlerle uğraşacak adam değilim. İran, Yahudi'ye çattı gözüken en ufak kurşun bile atmayan anca bu işin istismarını yapan bir ülkedir.

- İran'ın Suriye ve Irak'ta yaptıklarını aktaran Cübbeli Ahmet, “Hala Kasım Süleymani'ye şehit diyorsunuz, Biz İran'la ayrılmayacağız diyorsunuz” ifadelerini kullandı. Saadet Partisi'nin din düşmanlarıyla bir araya geldiğini savunan Cübbeli Ahmet Hoca şöyle devam etti:

- “Benim kadar İsrail'in Yahudi'nin aleyhine konuşan kim var? İftiralarınızı Allah'a havale ediyorum. Ne kadar şer ittifakının varsa zaten sıfır nokta bilmem nesiniz ama… Bu kadar garip Müslümanları, İslam adına din adına peşinizden sürüklüyorsunuz. Bütün reyler CHP'ye HDP'ye gidiyor…”

- İran ile ilgili bazı konulara değinen Cübbeli Ahmet, “Bu Saadet'in kandırdığı Müslümanları Allah için uyarıyorum. Ahirette de görüşeceğiz. Bunlar tamamen batıla hizmet ediyor. Allah size soracak”

İşte Cübbeli Ahmet'in youtube hesabından yayınlanan videonun tamamı: