Beşiktaş'ın cumartesi günü Süper Lig'de oynadığı Yeni Malatyaspor deplasmanında ilk 11'deki yerini Kenan Karaman'a kaptıran Larin, her ne kadar teknik direktör Önder Karaveli "savunma katkısı nedeniyle Kenan'ı tercih ettik" dese de, transfer görüşmelerindeki anlaşmazlık nedeniyle oynatılmamıştı.

Beşiktaş'la sözleşmesini uzatmak için yönetimden 2.5 milyon euro yıllık ücret isteyen Larin'e devre arasında Arap Yarımadası'nda bir teklif gelmiş, ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen 26 yaşındaki futbolcu bu teklifi geri çevirmişti. Larin'den para kazanamayan yönetimin de sinirlenerek Karaveli'ye "oynatma" talimatı verdiği iddia edilmişti.

GALATASARAY İDDİASI...

Ara transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'ın sezon sonu için de Larin'le ilgilendiği iddia edildi.

Siyah-beyazlıların 1.7 milyon euroluk teklifini reddeden Kanadalı forvetin durumunu soran Sarı-Kırmızılılar, gelişmeleri yakından takip ediyor.

Beşiktaş'ın geçen sezon Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Larin, bu sezon ise çıktığı 25 maçta 7 gol attı. Kanadalı, Süper Lig'de ise 18 maçta 6 gol, 1 asistle oynuyor.

BEŞİKTAŞ'DA DEVRE ARASI 4 YOLCU...

Beşiktaş Yönetimi, en az Domagoj Vida kalitesinde bir stoper transferi için çalışmalara başladı. Avrupa ve Güney Amerika liglerinde araştırmalarını sürdüren siyah beyazlılar, diğer yandan bu transfere kaynak yaratmaya uğraşıyor.

Uzun süredir kadro dışı olan Adem Ljajic, Douglas ve Jeremain Lens ile takımda oynama şansı bulunmayan Ajdin Hasic’i gönderip maliyetlerinden kurtulmaya çalışan Beşiktaş yönetimi, oyunculardan “Kalan alacaklarımızı vermezseniz gitmeyiz” cevabını aldı.

Siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ, özellikle İtalya ve Almanya’dan üç stoperle ilgilendiklerini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Amacımız hem kadro dışı olan futbolcuları göndermek hem de kaliteli bir stoper almak. Vida gibi bir oyuncuya alternatif bulmak tabii ki zor. İtalya ve Almanya’dan üç stoperi takip ediyoruz. Ama şu anda bu transferi yapmamız mümkün değil. Çünkü Ljajic, Douglas, Lens ve Hasic halen kadromuzda bulunuyor. İstediğimiz stoperi alabilmemiz için bu oyuncuları gönderip maliyetlerinden kurtulmamız gerekiyor. Bu işi en kısa sürede bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz.”