Gündeme ilişkin attığı tweetlerle adından sıkça söz ettiren Tuğçe Kazaz, son olarak Davutoğlu'nun ve Gül'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmasını yorumladı.

Tuğçe Kazaz attığı tweette;

Kazaz, ''Sn. Davutoğlu ve Sn. Gül, yola çıktığınızı veya sizi yola çıkartanı yolda bulduğunuzla değişirseniz bir sonraki durakta karşılaşacağınızı da yolda bulduğunuzla değişirsiniz. O nedenle bana hiç samimi gelmiyorsunuz. Yapabiliyorsanız yola çıktığınıza dönün ama onu da yapamazsınız.'' ifadelerini kullandı.

ÇOK SERT KONUŞTU

Bunun ardından da bir tweet daha atan Kazaz, Davutoğlu'nu ve Gül'ü isim vermeden çok sert eleştirdi. Kazaz tepkisini, ''Kimse kusura bakmasın ve kim ne kadar üstüne alınmak istiyorsa da alınsın. HEM BU MİLLETİN DÖLÜ OLUP HEM DE KRALİÇENİN GÜLÜ, İTİN KÖPEĞİN VE TERÖRÜN BÜLBÜLÜ OLMAYACAKSIN. Bu tarz insanlarla doldu ülke, hatta birazdan bir kısmı bu tweete de üşüşecek.'' ifadeleriyle dile getirdi.

Söz konusu açıklamalar kısa sürede sosyal medyada tartışma konusu oldu. Davutoğlu ve Gül'den ise henüz bir tepki veya cevap gelmedi.