Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz'in sunumu ve Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın yorumlarıyla Pazartesi akşamlarının en çok konuşulan programı olan Derin Gerçekler'de bu hafta da birbirinden dikkat çekici konuları masaya yatırıldı. 

Piyasaya sürülen milyonlarca MRNA aşısının mucidi olan Robert Malone'un bir video ile kendisinin 'suikasta' uğrama ihtimalinin olduğunu ve çocukların aşıdan uzak durması gerektiğini söylemesi bomba etkisi oluşturdu. Bu konuyu ise gerek açıklamaları, gerek ise 5GVirüsNews.com'da yazdığı yazılarla gündeme getiren Abdurrahman Dilipak yorumladı.

'SAĞIR MISINIZ, DİLSİZ MİSİNİZ?'

Hiç kimsenin bu konuyu konuşmadığını dile getiren Dilipak, "Bu konu hakkında kimse haber yapmadı. Habervakti.com bir haber portalı olarak gündeme getirdi ve bir de 5GVirüsNews haberini yaptı. Sağır mısınız? Dilsiz misiniz?" ifadelerini kullandı.

DİLİPAK'A SANSÜR

Programda Dilipak'ın 'yeni dünya' konulu konferansının Youtube üzerinden yayınlanacak canlı yayınının sansüre uğraması gündeme geldi. Dilipak, kendi videolarının çoğunun silindiğini söyledi. Sözlerine devam eden Usta Kalem, Google arama motorlarunda lehine olan birçok datanın da yok edildiğini ifade etti.

İşte konuya ilişkin Bülent Deniz ve Abdurrahman Dilipak'ın dikkat çeken ifadeleri:

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ