Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla altılı masaya geri dönen Meral Akşener ve Millet İttifakıyla ilgili açıklama yaptı.

AKŞENER, İMAMOĞLU VE YAVAŞ'LA GÖRÜŞMESİ SONRASI İKNA OLMUŞTU

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Genel Merkezi'ndeki toplantı sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'la görüştü. Kısa bir görüşme sonrası Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması karşılığında altılı masaya dönmeyi kabul etti.

TOPLANTI SAATİ 2 KERE ERTELENDİ

Altılı masanın (Millet İttifakı) daha önce 14.00 olarak belirlenen toplantı saati söz konusu gelişmelerden sonra önce 15'e sonrasında da 16'ya ertelenmişti.

'NOTER MASASI HANGİ SAİKLERLE PAZARLIK MASASI'NA DÖNÜŞTÜ?'

Tüm gelişmelerin ardından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından Meral Akşener ve altılı masayla ilgili "Pazarlık Masası" benzetmesi yaptı.

Destici paylaşımında, "Sn. Akşener'in ifadesiyle "Noter Masası" acaba kimlerin tavassutuyla ve hangi saiklerle "Pazarlık Masası"na dönüştü. Bakalım daha neler göreceğiz." ifadelerine yer verdi.