Brunei'nin Malezya kıyısında bir babanın başına korkunç bir olay geldi. 1 Aralık günü sabah saatlerinde henüz bir yaşındaki oğlunu yanına alarak nehre avlanmaya giden baba, hayatının en kötü gününü yaşadı ve oğlundan oldu. Teknesiyle beraber bulanık suda avlanmak için demir atan adam, dev timsahın kendilerine doğru yaklaştığından habersiz hazırlık yaparken, timsah, sinsice gelip oğlunu kaptığı gibi nehre sürükledi.

Küçük oğlunun timsah tarafından kapıldığını fark eden baba, hiç düşünmeden kendisini suya attı ve timsah ile boğuşmaya başladı. Timsah, babayı da başından yaralayınca çaresiz adam kıyıya çıkmak zorunda kaldı ve bebeği gözleri önünde timsaha yem oldu.

POLİS DEVREYE GİRDİ

Kıyıda çaresiz gözlerle oğluna bakınıp yardım isteyen babanın o anları amatör bir kameraya yansıdı. Çevredekilerin ısrarıyla acile kaldırılan babanın paşına pansuman yapıldı. Timsahın kaptığı bebeği arama çalışmaları ise gün içinde sonuç vermeyince ertesi gün de devam edildi.

Polis şefi, timsahın saldırdığı yerden bir milden fazla suyu temizlemek için bir 'yüzey kurtarma' yöntemi kullanıldığını söyledi fakat bebeğe dair hiçbir umut yok.