Usta yazar, yazısına Deniz'in görüşlerini hülasa ederek başladı:

Ona göre, durum şöyle: "Küresel dayatmalar karşısındaki Türkiye'nin siyasi tutumu ve Erdoğan'ın yakın çevresinin ''AKP'liler'' tarafından ''kuşatılmış'' olması fikri ve o ''AKP'li'' bir takım çevrelerin ''elleri, cüzdanları ve vicdanlarının kirlenmesi'' de söz konusu! Kimse la yus'el değil! Hatasız hiç değil! Yanlış işlerede tevessül söz konusu olabilir. Reisin etrafında toplananlar, onu yalan yanlış bilgilerle hatta belki de fetvalarla tehlikeli yönlere de sevk etmiş olabilirler..."

Deniz'in bu görüşlerine dair ise "Bana göre ise; atı alan Üsküdar’ı geçti. Çok geç kalınmış da olabilir ve bu işin geri dönüşü de olmayabilir. Allah en iyisini bilendir! Bundan sonrası için, içeride ve dışarıda çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalırsak ya? İşler oraya doğru gitmez inşAllah!" değerlendirmesinde bulundu.

23 Nisan kutlamalarına otobüsle gittiler! Kamuda tasarruf başladı... 23 Nisan kutlamalarına otobüsle gittiler! Kamuda tasarruf başladı...

Çok zor bir dönemin bizi beklediğini söyleyen Dilipak, "Bu seçimlerde Cumhur ittifakı her iki seçimi de kazanırsa, Millet İttifakı'nın bu sonucu kabul etmesi zor. “Hile yapıldı” diyecekler. Halkı sokağa çağıracaklar. Geçtiğimiz günlerde Erzurum ve birkaç ilde daha ne idüğü belli olmayan saldırılar oldu. Birileri bulanık suda balık avlamak istiyor sanki. Cumhur ittifakının önünde bir Sinan Ateş olayı var! HDP destekli bir koalisyona iktidar teslim etmeyi “beka sorunu” olarak gören bir bakışta var." ifadelerini kullandı.

"Peki Millet İttifakı her iki seçimi birden kazanırsa ne olacak?" sorusuna cevap arayan yazar, değişen bir şey olmayacağını belirterek "Aynı süreci tersinden yaşarız. CHP, İYİ Parti ve DEVA Uluslararası sistemle ilgili olarak AK Parti içindeki 'FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin Papatyalarından' hiç de farklı düşünmüyorlar. Onların birilerinin Nilüferi, birilerinin Laleleri, birilerinin Erguvanları var." dedi.

Ayrıca; Dilipak, seçimlerin ikinci tura kalması durumunda krizin haziran ayına sarkacağını belirtti.

Söz konusu yazının tamamını okumak için...