CHP'li Nilüfer Belediyesi'nin LGBT'liler için kurduğu dayanışma merkez hakkında inceleme başlatılmasının ardından Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'CHP'NİN 81 İL KADIN KOLLARI HAKKIMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNSUN'

İnceleme hakkındaki haberi alıntılayan Dilipak, ''Hay Allah! İstanbul sözleşmesini AK Parti getirdi meclise, bütün partiler oy birliği ile kabul etti. AK Parti yakasını kurtarmaya çalışırken FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP'lilerin ve AKP'nin Papatyaları hala öbür tarafta. CHP de AKP'lilerin eksiğini tamamlıyor sanki.AK Parti'nin içinde FETÖ'nün zihniyet ikizi AKPliler ve AKP'nin papatyaları varsa, CHP'nin içindede FETÖ'nün zihniyet ikizi CHP-F'nin NİLİFÜRLERleri var! Hadi CHP'nin 81il kadın kolları başkanları benim hakkımda suç duyurusunda bulunun! PAPATYA, NİLÜFER tamam sırada LALELER var.'' ifadelerini kullandı.

'FATMA HANIM NE DİYOR BU HUSUSTA?'

Açıklamalarına devam eden Dilipak, ''Anlamadım şimdi, Türkiye Belediyeler Birliğinin tamimine, İstanbul sözleşmesine, Lanzarotteye, Diplomatik dokunulmazlık ve imtiyazlı statü verilen BM WOMAN'ın çağrısına uygun davranan bir belediyeye, bu düzenlemeleri getiren yönetim inceleme başlatıyor. Fatma hanım ne diyor bu hususta?'' açıklamasında bulundu.