Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu Abdurrahman Dilipak'ın açıklamalarda bulunduğu Akit TV'nin gündem belirleyen programı Derin Gerçekler'de Madımak ve Başbağlar Katliamları konuşuldu.

SİVAS'I DA BAŞBAĞLAR'I DA AYNI ÖRGÜT ORGANİZE ETTİ

Kuklaya değil kuklacıya bakmak lazım diyen Dilipak, ''Soğuk Savaşı'n bittiği 1991'de yeni bir süreç başladı ve halan daha devam ediyor. İslamafobi'yi körüklemek istediler. Bunun ilk sinyali de İngiltere'de 'Şeytan Ayetleri'nin yayınlanmasıydı. Bir deneme yaptılar, nasıl tepki verilecek onu ölçtüler. İran, Türkiye, Pakistan, Fas ve Mısır gibi ülkelerde olayları körüklediler. Hem Şeytan Ayetleri'ni çıkardılar hem de ona karşı saldırıyı da kendileri organize ettiler. Aynı silahla hem sol hem de sağ kahvehaneyi tarattılar. Sivas Madımak'la Başbağlar katliamlarını aynı örgüt gerçekleştirdi. Farklı ideolojik örgütlerin kullanılması bizi yanıltmasın.'' ifadelerini kullandı.

ERDAL İNÖNÜ DERİN GERÇEĞİ GÖRDÜ

Sivas'ı ve Başbağlar'ı kanlı paranın yazısı ve turası olarak görmek lazım diyen Dilipak, ''Erdal İnönü neden bu olayın üstüne gitmedi? Çünkü derin gerçeği gördü. Sivas'ı yaşadınız tüm Türkiye'de infial oldu. Ne Sivas ne de Başbağlar tam olarak aydınlatılmadı. Ama Başbağlar'ı yapanlar yakalandı. SHP'li bir grup kefil oluyor ve o kişiler salınıyor. Bu olayların üzerine hala bizi kışkırtıyorlar. Başbağlar'ı kim yaptıysa Madımak'ı da o yaptı. Bu olayların patronu dışarıda. Bu patron İngiltere olabilir.'' ifadelerini kullandı.

Habervakti