Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz’in hazırlayıp sunduğu, gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak’ın açıklamalarda bulunduğu Akit TV’nin gündem belirleyen programı Derin Gerçekler’de koronavirüs salgınıyla ilgili gündemi sarsan ifadeler yer aldı.

ÇİPLE KONTROLÜNÜZÜ SAĞLAYACAKLAR

Koronavirüs salgının tam bir komplo olduğunu ve insanlara ölümü gösterip aşıya razı etmeye çalışıldığını belirten Dilipak, ‘’Olası bir aşıyla insanlar kısırlaştırılabilir. Sizi koronavirüsten korumak adına bunu normalleştirecekler. Vücudunuza entegre ettikleri çiple de kontrolünüzü sağlamayı hedefliyorlar.’’ ifadelerini kullandı.

ÇAĞDAŞ KÖLE TANIMI

'Çağdaş Köle' ifadesini kullanan Dilipak, programda yeni normal insanın tanımını da bir çizimle anlattı. Yeni normalde 3 yöntem olduğunu vurgulayan Dilipak, ‘’İlk yöntem dijital yular olarak da tanımlanabilecek çip, ikinci yöntem aşı ve sosyal mesafe sensörü gibi uygulamalar insanlar üzerinde uygulanacak. Cinsiyetsiz bir insan kimliği. Uzayı uydu çöplüğüne çevirecekler ve uydu takibini sağlayacaklar. Beyni bloke eden ilaçlar gelecek. Her şeyi sizin mutluluğunuz için yapacaklarını söyleyecekler. Ama sizi dijital köle haline çevirecekler’’ İfadelerini kullandı.