Yahudi asıllı Türk vatandaşı Doğan Kasadolu,  Abdurrahman Dilipak'ı destekleyen ifadelerle sıradışı bir teklifte bulundu.

DİLİPAK İNSANCIL DUYGULARA SAHİP BİRİ

''Dilipak, hayatımda gördüğüm en insancıl en güzel duygulara sahip bir beyefendidir'' diyen Kasadolu, ''İkinci Dünya Savaşı'nda olsaydık binlerce Yahudi'yi kurtarırdı. 'Dünya 3 sütun üzerinde varlığını gösterir' der Yahudi felsefesi, Dilipak'ta da bu üç unsur vardır. Dilipak, benim Emile Zola'mdır.'' ifadelerini kullandı. 

NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ ADAYIM 'DİLİPAK'TIR

Dilipak'ın defalarca kendilerine sahip çıktığını belirten Kasadolu, ''Bana göre bırakın Dilipak'ın yargılanması. Dilipak'a Nobel Barış Ödülü verilmesi gerekir. Hiçbir ayrım gözetmeden herkese sahip çıkıyor. Sayın Dilipak bu konularda uzman biri, bununla gurur duymamaız gerek. Nobel Barış Ödülü alması için de desteklememiz gerekir.'' ifadelerini kullandı.

dilipak

"AK PARTİ'NİN YENİ YÖNETİCİLERİ ...."

Açıklamalarına devam eden Kasadolu, ''Şimdi ben AK Parti'yi şuna benzetiyorum. Babalar bir tesis kurmuş, binbir çeşit sıkıntı yaşamışlar. Fakar o fabrika kurulmuş, para basıyor. Babalar yaşlanınca çocuklar başa geçiyor. Onlar hazır bulmuşlar. Para bol, 5 yıldızlı binalar filan... Bunun meşakkatini çeken kimlerdi? Başta Erdoğan ve ekibi olmak üzere Dilipak gibi isimler... Dilipak yıllarca bu askeri vesayetle savaştı...'' ifadelerini kullandı.

HaberVakti