Son günlerde sosyal medyada ve televizyonlarda hızla artmaya başlayan Kur'an'sız ve hadissiz din anlayışının iyice şirazden çıkmasına atıfta bulunan ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz, bir kez daha hakikatleri ifade eden bir yazı kaleme aldı.

İşte Yılmaz'ın söz konusu yazısı:

Hak; “zaman ve şartlara göre değişmeyen doğrunun adıdır.” Batıl ise; “zaman ve şartlara göre değişmeyen yanlışın adıdır!” prensibi gereği emir ve yasaklarıyla, helal ve haramlarıyla değiştirilemez ve değiştirilemeyecek ‘’Çağlar üstü tek Hak yol İslam’dır!’’ gerçeğine rağmen, hala Yüce Dinimizin İlkelerini tartışmaya devam eden günümüz Bel’amları, âlim müsveddeleri olan Din Tacirleri ne yapmak istiyor?!

Hedefleri nedir?

Hangi odakların taşeronlarıdır?

Müslüman ülkelerin perişanlığı, açlığı ve sefaleti, kafir toplumlar karşısında zilleti zirve yapmışken Afgan, Arakan, Filistin, Irak, Suriye vs. gibi işgal edilmiş ülkelerin acı çileleri artarak devam ederken; Bizans, Osmanlı kuşatmasındayken papazların; meleklerin dişi mi erkek mi olduğunu tartışmasına benzer konularla uğraşması örneğinde olduğu gibi bugünde bazı din taciri, Bizans ve Haçlı’nın ekmeğine yağ süren bir kısım bezirgânların, Bel’amların kürsüde ve medyada anlattıkları arızi, lüzumsuz, sözde ‘’dini’’ konularla akılları karıştırmaya ve gündem saptırma ihanetlerine devam ettiklerini görüyoruz!

Piyasada çeşit çeşitler!

Al birini vur ötekine!

Aklımı koru Allah’ım! Ne hezeyanlar ve İslam’a ne iftiralar!

‘’Allah Teala geleceği bilmez’’ diyen hainden ‘’Kur’an bize yeter! Sünnete gerek yok’’ diyene!

‘’Kader yoktur!’’ diyenden ‘’Kafirlerde cennete girecekler! La İlahe İllAlah demek yeterlidir’’

”Allah’a iman kafidir. İslam İlkelerini hayata ve hayatımıza uygulamaya gerek yoktur!’’ diyen Deist (Laik) sapıklara kadar!

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ