Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Temsilcimiz Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e konuk olacak. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Polonya'da, Stadion ŁKS'te oynanacak bu dev maç bu akşam saat 21.00'da başlayacak. 

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçını izlemek isteyen futbolseverler beIN SPORTS 1'den mücadeleyi takip edebilecek .

Karşılaşmayı Süper Lig ve Fenerbahçe Taraftar paket içeriğine sahip Digiturk üyelerinin yanı sıra Avrupa'nın Yıldızı paketi üyeleri de ücretsiz olarak izleyebilecek.

beIN CONNECT üyeleri de Süper Lig, Fenerbahçe Taraftar ve Spor Extra paketleri ile karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecekler. Ayrıca bu paketlere sahip olmayan Digiturk uydu üyeleri, tek maç satın alarak karşılaşmayı izleme şansına sahip olacaklar.

DİNAMO KİEV - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Dinamo Kiev: Bushchan, Karavayev, Dubinchak, Zabarnyi, Tymchyk, Sydorchuk, Shaparenko, Tsyhankov, Harmash, Verbic, Supryaha

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Lincoln, Valencia

RÖVANŞ 27 TEMMUZ'DA

Rövanş maçı ise 27 Temmuz Çarşamba günü saat saat 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.