Ekonomi

Dış mekan LED ekranların uygulanabileceği alanlar ve örnekleri

Dış mekan LED ekran uygulamaları hakkındaki tüm detaylar...

Abone Ol

LED ekranların kullanım alanları her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Birçok avantajı bünyesinde barındıran ürünler olması sebebiyle işletmeler ihtiyaçlarını LED ekranlar ile gidermekte. Dış mekanlarda da LED ekranların kullanımı son derece yaygın. Hava koşullarına dayanıklı olan dış mekan led ekran modelleri ile birlikte önemli getiriler elde etmek mümkün. Müşterilerinin dikkatini çekmek ya da onları yönlendirmek isteyen işletmelerin tamamı LED ekranları tercih ediyor. İşte LED ekranların en fazla kullanıldığı açık alanlar. 

Stadyumlarda LED Ekran Kullanımı

Spor müsabakalarının gerçekleştirildiği stadyumlar LED ekranların en yaygın kullanım alanlarından bir tanesi. Yeni dönemde inşa edilmiş olan stadyumlardan hangisine giderseniz gidin dış mekan led ekran modelleri ile karşılaşmanız mümkün olacak. Bu LED ekranlar stadyumlarda birçok önemli görevi üstleniyor. Stadyumun iç kısmında yer alan ekranlarda skor, müsabakanın süresi ve değişiklikler gibi birçok farklı bilgi bulunmakta. Bazı stadyumlarda pozisyonların tekrarlarının verildiği ekranlar da yer alıyor. Ayrıca stadyumların dışında da insanların yönlendirilmesi için LED ekran teknolojisi kullanılıyor.

AVM’lerde LED Ekran Kullanımı

Reklamcılık sektöründe dış mekan led dendiğinde akla gelen ilk kullanım alanı alışveriş merkezleri oluyor. Rekabetin hızlı bir şekilde arttığı alışveriş merkezlerinde sürekli olarak LED ekranlar kullanılmakta. Üstelik LED ekranlar tek bir adet de tercih edilmiyor. Alışveriş merkezlerinin birçok kısmında LED ekranları görmek mümkün. Alışveriş merkezinin giriş kısımlarında yer alan totem LED ekranlar ve AVM duvarına monte edilen led ekranlar bunun en büyük örneği. Bazı açık otoparklarda da LED ekranlar sayesinde insanlara bilgiler aktarılıyor. 

Şehir Merkezlerinde LED Ekran Kullanımı

LED ekranların en yaygı biçimde kullanıldığı alanlardan bir tanesi de şehir merkezleri. Her gün binlerce kişinin geçtiği caddelere konan devasa boyutlardaki totem LED ekranların herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Haliyle bu da önemli bir reklam platformuna dönüşmesine sebep olmakta. Belediyeler, şehrin işlek caddelerine bu LED ekranları koyarak o bölgeyi bir ücretli reklam alanına dönüştürüyorlar. Bu da belediyenin önemli bir gelir elde etmesini sağlıyor. 

Fabrikalarda LED Ekran Kullanımı 

Her geçen yıl sanayi sektöründe gelişini hedefleyen Türkiye yeni fabrikalar ile üretimini arttırmakta. Üretimin aralıksız olarak devam ettiği fabrikalarda dış mekan led ekranların kullanımı son derece yaygın. Fabrikanın hangi markaya ait olduğu ya da düzenlediği kampanyalar hakkındaki bilgiler her zaman LED ekranlar üzerinden insanlara ulaştırılıyor. Giriş kısımlarında fabrika sınırları içerisindeki kuralların sunulduğu LED ekranları da görmek mümkün. 

Konserlerde LED Ekran Kullanımı 

Konsere gidip bütün stresini atmak ve doyasıya eğlenmek isteyen kişiler her zaman LED ekranlar ile karşılaşıyorlar. Konserin işletme haklarına sahip olan firmalar led ekran teklifi alarak konser alanına devasa boyutlarda LED ekranlar koyuyorlar. Böylece izleyiciler daha yakından bir görüntü sunan LED ekranlar üzerinden de konseri takip edebiliyor. Tabi ki çıplak gözle konseri izlemek daha keyifli. Ancak ayrıntılara hakim olmak ya da arka kısımlarda kalan insanların sanatçılarımızı rahatça görmesini sağlamak adına LED ekranlar oldukça önemli. 

Miting Alanlarında LED Ekran Kullanımı

Siyasi partiler de led ekran teklifi alan kuruluşlardan bir tanesi. Binlerce insanın bir araya geldiği mitinglerde her zaman LED ekranlar kuruluyor. Kendisini dinlemeye gelen insanlara daha kolay bir şekilde ulaşmak isteyen siyasi liderler miting alanlarında yer alan LED ekranlar ile bunu kolayca başarıyor. Bunun yanı sıra ekranlar üzerinden istendiğinde video ve fotoğraf paylaşımları da kolayca yapılabiliyor. 

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }