Karakter Eğitimi kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Zümresinin hazırladığı Dostluk Oyunlarında, geçen yıl Huzurevinden misafirlerini ağırlayan Nadide Eğitim Kurumları, bu yıl 28 Haziran Ortaokulu Özel Eğitim sınıfları öğrencilerini misafir etti.

“BİREYSEL FARKLILIKLAR BİZİ BİZ YAPAR”

28 Haziran Ortaokulu öğrencileri, Nadide Eğitim Kurumları öğrencileri ile birlikte spor dolu bir gün geçirdi. Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. İlk olarak seminer salonunda ağırlanan misafir öğrencilerle birlikte Özel Nadide 8. Sınıf öğrencileri seminere katılım gösterdi. Özel Nadide Eğitim Kurumları Beden Eğitimi ve Spor Zümre Başkanı Burak UZUNER’ in açılış konuşmasının ardından 28 Haziran Ortaokulu Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Metin BÖLÜCÜ öğrencilere özel eğitim hakkında bilgiler verdi. Otizm, Down Sendromu ve bireysel farklılıklar konularında gerçekleştirilen sunumun ardından seminerde soru-cevap kısmına geçilerek öğrencilerle bilgiler paylaşıldı. Seminerin son bölümünde söz alan Özel Nadide Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Mavuş katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

“OYUNLARDA ÇOK EĞLENİLDİ”

Seminerin ardından öğrenciler, spor salonuna inerek kendileri için hazırlanmış şapka ve tişörtleri giydikten sonra oyunlara başladılar. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Gülşen Taylan ve Banu Dedeoğlu’ nun koordine ettiği oyunlarda öğrenciler okçuluk, hedefe atış yapıp puan kazanma ve eğlenceli koordinasyon parkurunda yarışmalar yaptılar.

Öğle yemeği yenildikten sonra misafirler uğurlandı. Ortaokul Müdür Yardımcısı Ramazan MAVUŞ günün anısına hazırlanan “DOSTLUK OYUNLARI” tablosunu 28 Haziran Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Metin Bölücü’ye takdim ederek katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.