Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Altay-Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanıp sezonu kapattığı için Trabzonspor tarafından sözleşmesi feshedilen savunma oyuncusu Edgar IE İspanyol basından Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulundu.

"TRABZONSPOR BENİ YARI YOLDA BIRAKTI"

27 yaşındaki savunma oyuncusu, Trabzonspor tarafından yarı yolda bırakıldığını belirterek "Trabzonspor'da mutluydum, her şey yolunda gidiyordu. Sakatlanana kadar oynuyordum. Bana Türkiye'de ameliyat olmam gerektiğini söylediler ancak Portekiz'i tercih ettim. Onay verdikten sonra bunu şart koşup Türkiye'de sözleşmemi feshedeceklerini söylediler. Türkçe bilmediğim ve İngilizcem iyi olmadığı için kendimi rahat hissetmedim ve bir tercümanla gittim. Ülkemde ameliyat olmayı tercih ettim. Beni yarı yolda bıraktılar." dedi.

"SAKATLANMADAN ÖNCE SÖZLEŞMEMİ YENİLEMEK ÜZEREYDİM"

Sakatlanmadan önce Trabzonspor'la yeni sözleşme üzerinde görüştüğünü ifade eden tecrübeli futbolcu, "Futbolun acı gerçeği. Üstelik sakatlanmadan önce sözleşmemi yenilemek üzereydim. Şu anda iyileşme sürecindeyim ve iki ay içinde hazır olmayı umuyorum. Takım arkadaşlarım ve taraftarlar için en iyisini diliyorum." diye konuştu.

"GALATASARAY İYİ DURUMDA DEĞİL"

Daha önce Barcelona B takımının forması giyen Edgar Ie, Barcelona-Galatasaray eşleşmesi hakkında "Galatasaray mevcut konumda iyi durumda değil. Teknik direktörleri değişti ve Barcelona bundan avantaj sağlayabilir. Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu çok yetenekli ve hızlı bir kanat oyuncusu. Kontra ataklara iyi çıkıyor, çok genç ve tekniği de çok iyi" değerlendirmesinde bulundu.