Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı deplasmanda 3-2 yenerek yarı finale kaldı.

Turuncu lacivertlilerin hocası Emre Belözoğlu, 37. dakikada hakem Kadir Sağlam'a yönelik tepkisinin ardından kırmızı kart gördü.

UĞUR MELEKE'YE ANLATTI

Konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluş yorumcusu Uğur Meleke ile mesajlaşan Emre Belözoğlu, atılma nedenini anlattı.

Emre Belözoğlu kırmızı kart için şunları söyledi: "Figueredo koşarken itildi, kafa üstü düştü. Ben de onun üstüne sinirlendim. Havaya girdiniz, her şeye sarı kart gösteriyorsunuz' dedim. Onun üstüne daha kötü şeyler de söyledim. Kırmızı kart gördüm. Hatalıyım."

EMRE BELÖZOĞLU ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer maçın ardından yaptığı açıklamada "Emre Belözoğlu, takımı yalnız bıraktığı için soyunma odasında takımdan özür diledi." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'i ağırladığı maçın ilk yarısı gergin geçti.

Nef Stadyumu’ndaki karşılaşmada turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Emre Belözoğlu, hakeme itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

Daha sonra yardımcı hakem Volkan Ahmet Narinç'e yönelik tepkisini sürdüren Belözoğlu, 37. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kırmızı kartın ardından da hakem Kadir Sağlam ve yardımcılarına tepki göstermeyi sürdüren Belözoğlu, en son Süper Lig’in 26. haftasındaki Fatih Karagümrük maçının devre arasında oyundan ihraç edilmişti.