Türkiye'de bir takım ailelerin Osmanlı'nın son devrinden başlayarak günümüze değin geniş bir zamanda nasıl bir 'Cemiyet' içerisinde gizlilikle ilişkiler yürüttüğünü ve bu şahısların 'Akrabalık bağlarını' şahsi twitter hesabından takipçileri ile paylaştı. Saklı cemiyeti, eski MİT yöneticilerini, Sabetayları ve jurnalcilerin nasıl bir teşkilatlanma kurduklarını bağlantılarıyla ve kilit isimleriyle ortaya koyan iddialarını bakın nasıl sıraladı...

İşte Erciş'in açıklamaları:

1-TARİH: 19 Şubat 1973… CIA ve MOSSAD’ın ortak yürüttüğü bir çalışma kapsamında MİT’in Ankara’daki karargahına bir bilgi notu gelir. Söz konusu bilgi notunda, “Kara Eylül Örgütü”ne mensup 2 Filistinlinin Suriye’den Türkiye’ye giriş yapacağı istihbar edilmiştir.

2-Mercedes marka otomobille Suriye’den Türkiye’ye giriş yapacak olan “Kara Eylül Örgütü”ne üye olduğu tespit edilen 2 Filistinli, Avrupa’da eylem yapmak için çok sayıda silah ve patlayıcıyı beraberlerinde getirerek Türkiye’deki hücrelere teslim edecekleri tespit edilmiştir.

3-Uluslararası anlaşmalar kapsamında Türk gizli servisi MİT ile “Dost İstihbarat Servisleri” statüsünde olan CIA ve MOSSAD tarafından yollanan bu istihbaratın ardından Türkiye-Suriye sınırında,Cilvegözü Hudut kapısında önlemler alınarak söz konusu aracın gelmesi beklenir.

4-Kısa süre sonra beklenen araç Cilvegözü Sınır Kapısından giriş yapar. Sınır kapısında aracın içi, motor kısmı, altı, bagajı olmak üzere her yeri detaylı fakat rutin prosedür gereği aramaya tabi tutulur ve şüpheli hiçbir durumun görülmemesi üzerine aracın girişine izin verilir.

5-Bu uygulama, Türkiye’ye giriş yapan her araca yapılan rutin bir uygulamaydı ve söz konusu araca yönelik MİT’e gelen istihbarattan sınır kapısında görevli memurlar haberdar değildi. Aracın giriş yapmasıyla birlikte MİT personelleri adım adım aracı takibe alır.

6-Cilvegözü sınır kapısından itibaren takibe alınan araç, yolda konaklaya, konaklaya İstanbul il sınırına kadar gelir ve il sınırı girişinde MİT personeli tarafından durdurulur. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alınarak İstanbul Bölge Başkanlığına getirilir.Araç ise garaja çekilir

7-MİT personeli tarafından araçta yapılan aramanın ardından kapı altlarında, ön ve arka tekerlek arasında, boru şeklinde bir boşluk ve içerisinde patlayıcı ile demonte edilmiş silahlar, el bombaları, fünyeler ve suikast amaçlı kullanılacağı düşünülen susturucular bulunur.

8-CIA ve MOSSAD tarafından verilen istihbarın doğru çıkmasının ardından yaşanan gelişmeler MİT’in Ankara’daki karargahına, karargahtan da istihbarı veren CIA ve MOSSAD yetkililerine aktarılır. Aynı gün İsrail’den 2 yetkili, 2 Filistinliyi sorgulamak için Türkiye’ye gelir.

9-MOSSAD ve İsrail Hava Kuvvetlerinde görevli 2 yetkiliye Filistinlilerin yapılan sorgusuna yönelik bilgiler verilir. MİT ve İsrailli yetkililer arasında yapılan toplantıda haritalar serilir, Lübnan’da kamp ve silah deposu olarak kullanılan bölgenin koordinatları tespit edilir.

10-Kampın adı “Nahr El-Bared”dir. 21 Şubat 1973 gecesi saat 01:00 sıralarında her zaman olduğu gibi olası bir İsrail saldırısına karşı kampın ışıkları söndürülmüş, karartma haline geçilmişti. Kampta sadece Filistinliler yoktur. Türkiye’den eğitim alan kişiler vardır.

11-“Türkiye İhtilalci İşçi Köylü Partisi (TİİKP), 1970’li yıllarda “Filistin Demokratik Halk Kurtuluş Cephesi” ile temasa geçmiş, Filistin’e yollanan TİİKP üyelerinin askeri eğitim görmeleri için anlaşma yapmıştır. 21 Şubat gecesi kampta, TİİKP üyesi 10 Türk de bulunmaktadır..

12-Saat 02:30-03:00 sıralarında İsrail Deniz ve Hava Kuvvetleri tarafından yapılan bombardımanın ardından kamp yerle bir edilir. Kampa giren İsrail askerleri, saldırıdan tek sağ kurtulan TİİKP üyesi Faik Bulut'u önce gözaltına alır, ardından tutuklayarak İsrail’e götürür.

13-Fakat ortada ilginç bir durum vardır.Kampta 10 TİİKP üyesi olması gerekirken, esir düşen Faik Bulut dışında 7 kişinin cansız bedenine ulaşılır. 2 TİİKP üyesi, kampta yapılan aramaların ardından bulunamaz. Bu 2 TİİKP üyesinin Şahin Alpay ve Cengiz Çandar olduğu belirlenir.

14-Sonradan anlaşıldığı üzere Şahin Alpay ve Cengiz Çandar, İsrail tarafından kampa yönelik gerçekleşen saldırıdan 1 gün önce kampı terk etmiş, çoktan Avrupa'ya gitmiştir. Alpay’ın tespit edilen ve sonraki yıllarda beyan ettiği üzere Kuzey Avrupa’daki durağı İsveç olmuştur.

15-Peki 1 TİİKP üyesinin esir 7 TİİKP üyesinin yaşamını yitirdiği saldırıdan Çandar ve Alpay nasıl kurtulmuştu?Yoksa birileri,Çandar veya Alpay’a İsrail’in operasyon yapacağı bilgisini mi vermişti?Bu soruya net cevap bulmak zor ama parçaları birleştirip bir analiz yapmak mümkün!

16-Bu analizin kilit isimleri, İsrail tarafından Nahr El-Bared kampının bombalandığı dönemde toplantıya katılan, MİT İstanbul Bölge Başkanlığı ve meşhur “Ziverbey Köşkü”nde 1. Ordu Komutanı Org. Faik Türün ile birlikte çalışan Mehmet Eymür ve Hiram Abas isimleri.

17-MİT yöneticileri Mehmet Eymür ile Hiram Abas’ın Cengiz Çandar ve Şahin Alpay ile ilişkisi ne? Bu sorunun cevabını Eymür, Abas ve Alpay’ın aile zinciri ve akrabalık ilişkileri veriyor. O akrabalık silsilesi, muhtelif dönemlerde yayınlanan “Vefat” ilanlarına şu şekilde yansıyor.

18-Osmanlı’nın ilk maden mühendisi olan ve sadrazamlık makamına kadar yükselen İbrahim Ethem Paşa, tahsil için Avrupa’ya gönderilen ilk 5 kişiden birisi. Hüsrev Paşa’nın evlatlığı olan İbrahim Ethem Paşa, Padişah Birinci Abdülmecit’in de Fransızca öğretmenliğini yapmış birisi.

19-İbrahim Ethem Paşa’nın en meşhur oğlu, Sabetay sembolleri içeren “Kaplumbağa Terbiyecisi” isimli tabloyu çizen Osman Hamdi bey. İki Fransız ile iki kez evlilik yapan Osman Hamdi bey’in 1 oğlu 3 kızı var. Oğlu Ethem Hamdi Eldem, diplomat Ethem Menemencioğlu’nun damadı.

20-Osman Hamdi beyin kızı Nazlı Eldem ise yine diplomat Esat Cemal Paker ile evlenir ve bu evlilikten Cenan hanım dünyaya gelir. Cenan hanımın ilk eşi İstanbul Üniversitesi’nin eski rektörleri arasında yer alan Prof. Dr. Ömer Şarç dır.

21-Enver Paşa vefat ettikten sonra dul kalan eşi Naciye Sultan, ikinci evliliğini Mehmet Kamil Kıllığil ile yapar.Bu evlilikten Rana Kıllıgil doğar ve Rana hanım da Ethem Paşa’nın torunu,Fuat Köprülü’nün Dışişleri bakanı olduğu dönemde özel kalem müdürü Sadi Eldem ile evlenir.

22-Osman Hilmi'nin diğer kardeşi, Girit Vilayeti Müsteşarlığı görevinde de bulunan İsmail Galip dir. İsmail Galip beyin oğlu Mübarek Galip Eldem’in kızı ise, Nahr El-Bared saldırısının gerçekleştiği dönemde MİT’te üst düzey yönetici olan Hiram Abas’ın annesi Fatma Roksan Abas dır

23-“Kaplumbağa Terbiyecisi” tablosunu çizen ressam Osman Hamdi bey’in kızı Nazlı ve Esat Cemal Paker çiftinin kızı Cenan Paker’in (Sarç) gelin gittiği Sarç ailesinden Cem Sarç’ın kayınbabası Ulvi Cemal Erkin’in akrabası, İstanbul eski Valisi Muhittin Üstündağ dır.

24-Cem Sar’ın annesi İclal Açba, amcası ise Fuat Sarç tır. İclal Açba’nın kayınbabası Ahmet Rasim Paşa, Açba ailesinin bir üyesidir. Ahmet Rasim Paşa’nın bir kızı ünlü ressam Mihri Müşfik diğer kızı ise yine ünlü ressamlardan Hale Asaf’ın annesi Enise Asaf dır

25-Enise Asaf’ın eşi Salih Derviş'in babası,geçtiğimiz hafta IMF’li yetkililerle toplantı yaptığı ortaya çıkan Faik Öztrak’ın akrabası,Türkiye’ye “Süper Bakan”olarak yollanan ve George Soros’un Türkiye’deki en uzun kollarından olan Kemal Derviş’in amcası Dr.Asaf Derviş dir.

26-Bu akrabalık zincirinden anlaşılacağı üzere bir dönem MİT’in üst düzey yöneticileri arasında yer alan Hiram Abas aynı zamanda Kemal Derviş ile akrabadır.Bu akraba zincirine eklenmiş bir diğer isim ise, Nahr El-Bared saldırısından kurtulan/kurtarılan Şahin Alpay dır.

27-Şahin Alpay’a geçmeden önce Nahr El-Bared saldırısıyla ilişkili diğer isim olan Mehmet Eymür hakkında da bir not düşelim. Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal’ın dünürü Emin Atasagun, eski MİT Müsteşarlarından Şenkal Atasagun’un yeğenidir.

28-Ahmet-Elvan Özal çiftinin kızı Merve Özal, Gülümhan-Emin Atasagun çiftinin oğlu Bedii Atasagun ile Ağustos 2010’da evlendiler. Emin Atasagun’un eşi Gülümhan hanımın dayısı Orhan Meker, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın amcasının oğlu Erol Akçal’ın kayınbabasıdır.

29-Gülümhan hanımın anneannesi Şevket hanım,MİT eski Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür’ün babası Mazhar beyin amcasının kızıdır.Gülümhan hanım,büyükbabası Ahmet Refik Garbon üzerinden,Ergüven,Işıtman,Ogan,Aral,Müren,Akbaran,Çelebi, Keçeci,Besen,Talu aileleriyle de akrabadır.

30-Saliha Betül Talu’nun oğlu Eren Talu, şimdilerde Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli’nin eski eşi ve kızlarının babasıdır. Saliha Betül Talu’nun halasının eşi Şükrü Ali Ögel, MİT kurulmadan önce hizmet veren istihbarat teşkilatı MEH/MAH’ın kurucusu ve ilk yöneticisidir.

31-Milli Emniyet Hizmeti Riyaseti’nin (MEH/MAH) kurucusu ve ilk yöneticisi olan Şükrü Ali Ögel’in yeğeni Ayten Boyner, adı Gezi Olayları sürecinde sıkça gündeme gelen, TÜSİAD eski Başkanı, Yeni Demokrasi Hareketi’nin kurucusu ve Boyner Holdingin sahibi Cem Boyner’in annesidir.

32-Nahr El-Bared saldırısının Hiram Abas dışındaki diğer kilit ismi MİT eski Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür ile Cem Boyner akrabadır.İşte tam da burada Cem Boyner ve Şahin Alpay ilişkisini yazarsak, 1&31 numaralı twitler arasındaki akrabalık ilişkisi açık olarak anlaşılır.

33-Şahin Alpay ve Cem Boyner, 2 aile üzerinden akrabadır. Bu akrabalık ilişkisini oluşturan ilk aile, Saliha Betül Talu üzerinden Nigar, İmre, Besen, Ögel, Sadıkoğlu, Uncu, Menemencioğlu, Tunak aileleridir. Bu akrabalık zincirini başka bir twit serisine bırakıyorum.

34-Alpay&Boyner arasındaki akrabalık ilişkisinin ikinci ayağını ise, Şahin Alpay’ın kardeşi Acar Alpay’ın kızı TÜSİAD’ın eski Başkanı, Soros tarafından finanse edilen KAGİDER’in kurucu başkanı, Açık Toplum Vakfı’nın danışma kurulu üyesi ve Cem Boyner’in eşi Ümit Nazlı Boyner dir.

35-Cem Boyner ile akraba olan Şahin Alpay'ın kardeşinin kızı yani öz yeğeni olan ve dolayısıyla Cem Boyner ile de akraba olup aynı zamanda eşi olan Ümit Nazlı Boyner dir. Akraba evliliğini "Ensest" kabul eden sözde aydınlar, "Cemiyet Hayatı" içindeki bu evliliklere ses çıkaramaz!

36-Çünkü her birinin maması bu aileler tarafından verilir ve her birisi bu ailelerin televizyonlarında, gazetelerinde, dergilerinde ve internet sitelerinde misafir edilir. Bu konuyu da ayrı bir twit zincirine bırakıyorum.37-Alpay'ın bir akrabası Hiram Abas, bir akrabası Mehmet Eymür, bir başka akrabası Cem Boyner, Kemal Derviş, Asaf Savaş Akat gibi isimlerdir. Bu isimleri akrabalık ilişkisi dışında "Cemiyet Hayatı" adı altında birleştiren isim ise, FETÖ'nün "Lüzumlu Adam" dediği İshak Alaton dur.

38-Şahin Alpay, İsrail tarafından 21 Şubat 1973'de gerçekleşen Nahr El-Bared kampı saldırısından 1 gün önce kaçtığı İsveç'te İshak Alaton ile tanışır. Daha doğrusu, Alpay, 27 Mayıs 2010'da Zaman Gazetesi'nde yayınlanan köşe yazısında, Alaton ile tanışmasını bu şekilde aktarır.

39-Şahin Alpay'ın 27 Mayıs 2010 tarihli yazısında beyan ettiğine göre Kasım 2002'den itibaren Zaman Gazetesi'nde yazmasını teşvik eden de İshak Alaton dur.Bunun sebebi de çok açıktır! Çünkü bu tarih, George Soros'un "Liberal İslam Projesi"ni Türkiye'de faaliyete soktuğu tarihtir!

40-Soros'un Türkiye'deki en önemli ayağı olan İshak Alaton'un "Liberal İslam Projesi" için kol kola girdiği FETÖ'nün amiral gemisi Zaman Gazetesi, en doğru propaganda aracıdır ve Şahin Alpay, bu projede yer alacak en ideal isimlerden birisidir.

41-Alpay sadece İshak Alaton ile uzun yıllar dost değil. Alpay, aynı zamanda Sabetayların kalesi olarak nitelendirilen ve FETÖ'nün "Işık Evleri" adını verdiği hücre evlerinin isim babası olan, Terakki Vakfı ile Işık Okulları üzerinden, Alpay'ın akrabalarıyla da mesai arkadaşıdır.

42-Sabetayların eğitim kurumu olduğu iddia edilen Terakki Vakfı'nda Şahin Alpay'ın kadim dostu İshak Alaton dışında, Alpay'ın akrabası olan Can Paker, İlter Turan, Asaf Savaş Akad, Rona Aybay gibi isimler de yer almaktadır.43-Yarın buradan devam edeceğim. Cem Boyner, Ümit Nazlı Boyner, TÜSİAD, TESEV, Açık Topum Vakfı, Abantplatformu üzerinden yazacak çok şey var...