Gündem

Erbakan'dan iktidar eleştirisi: Her şeyi milletten beklemeyin

Abone Ol

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin ilçe kongreleri ve sandık müşahitleri toplantısı için gittiği Manisa'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbakan'ın gündeminde iktidarın ekonomi politikaları vardı.

Erbakan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Şimdi de ‘yeni ekonomi modeli’ diye ihracatçının döviz bedelinin yüzde 25’ine, milletimizin yastık altındaki birikimine, kadınların bileziklerine, takılarına göz diktiler. Neden verecekmişiz altınımızı, dövizimizi? Faize, imtiyazlı holdinglere, israfa kaynak olsun diye mi? Eskiden bir söz vardı; ‘her şeyi devletten beklemeyin’ diye. Şimdi o söz değişti; ‘her şeyi de milletten beklemeyin’. Biraz da devlet olarak siz bir şeyler yapın, tasarruf edin, kaynak üretin.

ŞİMDİ YASTIK ALTINDAKİ ALTINDAKİLERİ VERİN’ DİYORLAR

Bakın; bu millet, dondurucu soğukta ucuz ayçiçeği yağı kuyruğunda, Halk Ekmek kuyruğunda bekliyor. Elektrik faturasını ödeyememiş, karanlıkta, soğukta oturuyor. Geçtiğimiz günlerde ‘boş baklava’ dönemi başladı. Şimdi de ‘boş tost’, ‘boş gözleme’ haberlerini hepimiz okuyoruz. Taneyle salatalık satılıyor, pazarlarda ‘kırık havuç’ satışı yapılıyor. İnsanlar perişan olmuş. ‘Yetmez, daha bir de üstüne, şimdi yastık altındaki altındakileri verin’ diyorlar."

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }