Fenerbahçe, geçtiğimiz gün Süper Lig’e bu yıl yükselen Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. 21.45’teki maç öncesi yemek yiyen taraftarların küfürler eşliğinde yaptığı tezahüratlar sosyal medyaya yansıdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KÜFÜRLER

Küfürlerin havada uçuştuğu o dakikalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ağza alınmayacak sözler koro halinde söylendi. Alkol alıp Cumhurbaşkanı Erdoğan için “....ol git Recep Tayyip” şeklinde küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, bir yandan da alkış tuttu.

EŞİ İBB'DE KENDİSİ DE AVCILAR BELEDİYESİ'NDE ÇALIŞIYOR

Söz konusu görüntü büyük tepki çekerken video çeken kişinin CHP İstanbul teşkilatının önemli isimlerinden iş insanı Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral olduğu belirlendi. Berkan Oral'ın Avcılar Belediyesi çalışanı, eşi Yağmur Geygel Oral'ın da İBB personeli olduğu ortaya çıktı. Yağmur Oral ayrıca 2018'de CHP İstanbul 3. Bölge 20. sıra milletvekili adayıydı. Yağmur Geygel Oral'ın babası Ayhan Geygel, bir dönem Başakşehir Belediyesi CHP Meclis Üyeliği yaptı.

berkan orak canan engin altay düğün

TÜM CHP'LİLER DÜĞÜNDEYDİ

Berkan Oral’ın 2021 yılında dünyaevine girdiği düğüne CHP TBMM Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Özgür Karabat, Zeynel Emre ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katılmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla söz konusu kişiler hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan soruşturma başlatıldı.