Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimlerin sonuçları belli! Çünkü geçmişi unutmadık! Ve geçmişi özlemedik!

Maddi ve manevi kaoslarla dolu eski Türkiye nasıl unutulur?! Ve nasıl özlenir ki?!

Yüz yıldır savaşmayan milletimizi, savaşlarında yıkılmış, yakılmış Avrupa ülkelerine işçi olarak gönderen ve yetmiş sente muhtaç edip, IMF kapılarında dilenen ve aldığı şartlı kredi borçlarını da ülkemize gelen turistleri eğlendirmek için sadece turizmde kullanabilen eski Türkiye’yi ve sağ-sol masonik iktidarları nasıl unuturuz ve nasıl özleriz ki?

Maddi ve manevi kalkınmamızın postmodern darbelerle önlendiği, halkın seçtiği liderlerinin idam veya mahkûm edildiği eski Türkiye’yi ve darbelere selam durup alkış tutan dış güçlerin içimizdeki taşeronları mandacı partileri nasıl unuturuz? Ve nasıl özleriz ki?

Trafik kazasında ağır yaralanan hastaları bile SGK veya Emekli Sandığı’ndan ‘sigortalı değil’ diye kabul etmeyerek ölüme terk eden eski Türkiye nasıl unutulur? Vicdansız ve nasipsiz siyasiler ve partileri nasıl özlenir ki?

Vatandaşlarını, emekli maaşı almak için saatlerce vezne kuyruklarında bekleten, tedavi olmak için gece yarılarından itibaren hasta kuyruklarında inleten ve ilaç almak için bile torpil aranan eski Türkiye nasıl unutulur?  Merhametsiz ve beceriksiz siyasiler ve partileri nasıl özlenir ki?

Askeriye koğuşu gibi odalarına hastalar ve hasta bakıcılarla dolu, pislikten ziyaret edenin dahi hastalanarak çıktığı hastaneleri ile meşhur eski Türkiye nasıl unutulur ve vurdumduymaz siyasiler nasıl özlenir ki?

Yılan gibi kıvrık yollarıyla “ömür biter yol bitmez” dedirten, uçakla seyahati burjuva sınıfına layık gören, hızlı tren ve deniz otobüsleriyle ile seyahati ise rüyasında göstertmeyen eski Türkiye nasıl unutulur? Sadece aristokratların hizmetkârı siyasiler nasıl özlenir ki?

Yüzde bine varan gecelik repo faizleriyle halkını ezdirten, yuvaları yıktırtan, bankaları batırtarak milletimizin tamamını soydurtan ve çalışanların maaşını deprem paralarıyla ödettirecek kadar iflas etmiş eski Türkiye nasıl unutulur? Faiz tefecilerinin ve hortumcuların hamisi bu denenmiş siyasiler ve partileri nasıl özlenir ki?

Halkının maddi refahı için uğraşacağı yerde, inancının gereği namaz kılanları, oruç tutanları mesleğinden atarak, başörtülü kız kardeşlerimizi eğitiminden ve işinden ederek ilerici ve çağdaş olacağını sanan eski Türkiye nasıl unutulur? Bu zulme göz yuman yobaz, gerici ve çağdışı siyasiler nasıl özlenir ki?!

ABD yandaşları, beşli çete devletlerin yöneticileri karşısında el pençe duran emir erlerini, Batı âşıklarının ve uşaklarının yönettiği eski Türkiye nasıl unutulur ve kendi halkına ceberut, dış güçlere süt dökmüş kedi olan siyasiler nasıl özlenir ki?

Şanlı ecdadımızın Anadolu’da kurduğu bin yıllık eşsiz İslam Barış Medeniyetini devrimlerle deviren, eğitimde, hukukta, kültürde ve her sahada yönünü Roma’ya çevirmiş eski Türkiye nasıl unutulur ve beyinleri kültür erozyonuna uğramış milli değerlerine yabancı hatta düşman siyasiler ve partileri  nasıl özlenir ki?

Daha nice gaflet ve ihanetlerle dolu eski Türkiye terkedildi! Şimdi her sahada ayağa kalkan yeni bir Türkiye inşa ediliyor!

Halkımız; “Mü’minin ferasetinden sakının çünkü mü’min Allah’ın (cc) nuruyla bakar!”

“Bir mü’min yılan deliğinden iki defa ısırılmaz!” hadis-i şeriflerinin gereği, ülkemizi tekrar İsrail ve Batı limanlarına demirlemek isteyen korsanlara, devlet gemimizi asla teslim etmeyecektir!

Bu nedenle; istikbalimizin aydınlık geleceğinin karartılmak istendiği her kırılma noktasında tecelli etmiş olan aziz milletimizin ma’şeri vicdanı ve sağduyusunun, biiznillah tekrar vücud bulacağına olan inancımdan dolayı 24 Haziran seçimlerinin sonucunu şimdiden öngörmek zor olmasa gerek! 15 Temmuz’u unutmamış olan aziz vatanın necip evlatları, tıpkı o gece tutuldukları kolektif cezbe gibi, 24 Haziran gününü de iple çektiğini bilerek 24 Haziran seçimlerinin sonucunu şimdiden ilan ediyorum!

Emperyalist güçler ve içimizdeki Çamuri piyonları hırs ve hasetlerinden çatlasalar da, patlasalar da Cumhurî oylarımızla Türkiye’mizin kaptanlığını (sıhhatinin, afiyetinin ve gerçek dostlarının daim ve bereketli olması duasıyla) ilk turda yeniden Tayyip Erdoğan kardeşimize emanet edeceğiz inşallah!

Ülkemiz, bölgemiz ve tüm mazlum coğrafyada özlenen istikrar için, istiklal için ve istikbal için milletimizin bu Cumhurî kararı şimdiden hayırlı olsun!

İnşallah Salı akşamı saat 20.45’te Akit TV Canlı yayını “MİLLİ DİRİLİŞ” programında görüşmek üzere Allah’a emanet olunuz.

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duâ ile..