Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de eşcinsellik baskısını arttıran LGBT lobisi, eşcinsel imam olarak tanıtılan Mohamed Zahed üzerinden yeni bir oyun ortaya koyuyor. 

GARANTİ BANKASI SPONSOR OLDU

Fransa’da çalışmalarını sürdüren LGBT Müslüman Derneği'nin kurucusu Dr. Ludovic-Mohamed Zahed, Garanti Bankası ve Bayer sponsorluğunda İstanbul’da konferans vermek üzere Türkiye’ye geliyor. 7-11 Kasım tarihlerinde düzenlenmesi planlanan konferans için sosyal medyada paylaşımlarda bulunuldu. Söz konusu konferansı gören vatandaşlar sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

eşcinsel imam ve dilek imamoğlu

İMAMOĞLU'NUN EŞİ DE KONUŞACAK, TÜM CHP KURMAYLARI ORADA

Brand Week İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu da akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü sıfatıyla konuşmada bulunacak.  İmamoğlu'nun seçim kampanyası direktörü Necati Özkan, fondaş medyadan Levent Gültekin ve Ruşen Çakır gibi isimler de söz konusu konferansta yer alacak. CHP yandaşı siyaset bilimciler olarak tanınan Dr. İbrahim Uslu, Doç. Dr. Derya Kömürcü ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de yer aldı. Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Tuncay Özkan ve İYİ Parti'nin kampanya direktörü Faruk Acar da yer aldı.