Büyük Aile Platformu tarafından İstanbul Saraçhane Fatih Anıt Parkı'nda düzenlenen Büyük Aile Buluşması mitinginde yediden yetmişe vatandaşın yanı sıra birçok sanatçı ve yönetmen de hazır bulundu.
LGBT sapkınlığına karşı düzenlenen buluşmada Yeni Şafak'a konuşan oyuncu Burak Haktanır, herkesin ismini bildiği Amerikan menşeili bir sinema platformunun Türk senaristlere yapım kabul sürecinde koştuğu sapkın şartlara değinerek, "Eşcinsel sahneler koyun dediler, kabul etmedik. O zaman çıplaklık olsun dediler, kabul etmedik. En sonda da o zaman dekolteli kadın gösterin dediler. Yani nereden nasıl zarar versek kardır anlayışıyla pazarlık dahi yapıyorlar" ifadelerini kullandı.
Eşcinsellik ve çıplaklık bulunmayan senaryoyu kabul etmediler
İstanbul Saraçhane Fatih Anıt Parkı'nda düzenlenen Büyük Aile Buluşması mitinginde konuşan oyuncu Burak Haktanır, herkesin ismini bildiği Amerikan menşeili bir sinema platformunun Türk senaristlere yapım kabul sürecinde koştuğu sapkın şartlara değindi.
Yorumlar
Trend Haberler

Moskova'da dikkat çeken kitap tanıtımı: 'Hakan Fidan- Türkiye’nin Muhtemel Gelecek Cumhurbaşkanına Bir Portre Denemesi'

Sırrı Süreyya Önder'in vasiyeti ortaya çıktı!

Emeklilikte aylık bağlama oranı değişiyor! Meclis'e sunuldu

Şener Üşümezsoy 'İstanbul değil, bu 3 il deprem riski altında' diyerek açıkladı

Hintli generalden küstah tehdit! "Gerekirse Türkiye’yi havaya uçurabiliriz"

Bugün seçim olsa kim kazanır?

Trump'tan özel istek, Erdoğan'dan talep etti!

Yılmaz ve Gülsün Ailelerinin mutlu günü

Filistin'e destek olduğu gerekçesiyle ABD'de gözaltına alınmıştı: Öztürk'le ilgili karar verildi

PKK'nın duyurusunda çarpıcı detay: MİT ve TSK operasyonunda öldürüldüler
Habervakti