Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Bordo-Mavili ekip Real Betis forması giyen 31 yaşındaki stoper Marc Bartra için harekete geçti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ’da sürpriz isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce Real Betis’li Tello’yu gündemine alan Bordo-Mavililer’de yeni bir isim daha gündeme geldi.Karadeniz ekibi, Real Betis’li stoper Marc Bartra için düğmeye bastı. Espanyol altyapısından Barcelona’ya geçen Bartra, uzun yıllar Barcelona’nın formasını terletti. 2016’da 8 milyon Euro bedelle Borissa Dortmund’a transfer olan İspanyol stoper, 2018’de 10.5 milyon Euro’ya Real Betis’in yolunu tuttu. Kulübü ile bir senelik sözleşmesi kalan yıldız oyuncu bu sezon takımı ile 32 karşılaşmaya çıktı.

Tello da listede

Fırtına’nın uzun süredir hedefleri arasında yer alan Tello’yla ilgili de girişimler devam ediyor. Bordo- Mavililer, oyuncunun menaceriyle bu hafta içerisinde bir görüşme gerçekleştirecek. Karadeniz ekibinin hedefinde olan Tello ile Başakşehir’in de yakından ilgilendiği gelen haberler arasında.