Spor Toto Süper Lig'de bu sezon lider Galatasaray ile ikinci sırada yer alan Fenerbahçe arasında kıran kırana bir liderlik mücadelesi devam ediyor.

Galatasaray'da aradaki 3 puan farkını korumak için bu hafra Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak. Diğer yanda ise Fenerbahçe deplasmanda, ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor'a konuk olacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe bu sefer de transferde karşı karşıya geldi. Yeni sezon için kadrolarını güçlendirmek isteyen iki ezeli rakip şimdiden hamlelerini yapmaya başladı.

G.SARAY TRANSFERLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Yaz transfer sezonunda kadrosuna Mertens, Icardi, Torreira, Oliveira ve son olarak Zaniolo gibi dünya yıldızlarını katan sarı-kırmızılı takım dikkatleri üzerine çekmişti.

F.BAHÇE VE G.SARAY KARŞI KARŞIYA GELDİ

Ligde şampiyonluk için mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe, Avrupa kupalarında daha güçlü kadrolarla gitmek isterken, iki takım yıldız oyuncu için karşı karşıya geldi.

İngiltere basınında yer alan bir habere göre Fenerbahçe, Galatasaray'da bu sezon performansıyla dikkat çeken Milot Rashica için girişimlere başladı.

Galatasaray'ın Norwich City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Rashica'nın kulübünde kalmayacağı iddia edildi. Galatasaray, Rashica'nın bonservisini almak için girişimlere başlamıştı ancak ortaya atılan iddiaya göre Fenerbahçe de bu transferde sarı-kırmızılı takıma rakip oldu.

RASHICA KULÜBÜNDE KALMAYACAK

Ada basınında yer alan haber şunlar yazıldı: "Norwich City, yaz transfer döneminde 20 yaşındaki Omobamidele ve 23 yaşındaki Aarons'u satacak. Bu iki ismin yanında Kosovalı oyuncu Milot Rashica da takımdan ayrılacak oyuncular arasında olacak. Bu sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve Süper Lig'de şampiyonluğa giden Rashica'ya büyük ilgi var.

FENERBAHÇE NORWICH CITY'E TEKLİF YAPTI

"Galatasaray, oyuncunun performansından memnun ve onun bonservisini almak istiyor. Ancak Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe de bu yaz Rashica'yı kadrosuna katmak istiyor ve Norwich City'ye teklif yaptı."

Hakemlere yalan makinesi testi Hakemlere yalan makinesi testi

Bu sezon Championship'te şampiyon olan Burnley de Kosovalı oyuncuya talip olmuştu. İngiliz ekibi kadrosunu genişletmek adına Rashica için kulübü Norwich ile görüşme yapmıştı.

Rashica'nın hangi takıma gideceği merak edilirken, Galatasaray'ın bu trasferde en ciddi takım olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray ile Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 26 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, 6 kez ağları sarsarken, 5 de asist yaparak dikkat çekti.