Brezilya basını 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya'yı çalıştıran ünlü teknik direktör Tite'nin Fenerbahçe'nin başına geçebileceğini öne sürdü. Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren ve Türkiye Kupası'nda finale yükselen Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jorge Jesus'un takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Sarı-Lacivertli takımın, Brezilya Milli Takımı'nın eski çalıştırıcısı Tite ile şimdiden masaya oturduğu öne sürüldü. Bu flaş iddia, Brezilya'dan geldi!

4 TAKIMLA GÖRÜŞÜYOR

Gazeteci Bruno Andrade'nin haberine göre Tite, Suudi Arabistan'dan Al Hilal, Yunanistan'dan Olympiakos, Türkiye'den Fenerbahçe ve bir Japon kulübüyle masaya otururken, geleceğine ilişkin henüz net bir karar vermedi. Geçtiğimiz günlerde Brezilya'nın köklü kulüplerinden Corinthians'tan gelen teklifi geri çeviren Tite'nin kariyerine ülkesinin dışında devam etmesi bekleniyor. Adana Demirspor'un İtalyan Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın adı da halen Sarı-Lacivertli kulüple anılıyor.

Hentbol: Haftanın programı Hentbol: Haftanın programı

TAMAMEN BAŞKAN'A BAĞLI

Jesus'un görevde kalıp kalmayacağının sezon sonunda yapılacak görüşmelerin ardından şekillenmesi bekleniyor. Portekizli çalıştırıcı, daha önce yaptığı açıklamada Ali Koç'un görevde kalması halinde takımda kalabileceğini ancak aksi bir durumda Fenerbahçe'de görev yapmayacağını açıklamıştı. 62 yaşındaki Tite, Brezilya Milli Takımı'nın dışında kariyerinde, Corinthians, Atletico Mineiro, Palmeiras, Al-Ain, Internacional, Al-Wahda takımlarında hocalık yaparken, şu anda ise boşta bulunuyor.