Fenerbahçe, Süper Lig'de 23. hafta erteleme maçında Konyaspor'u Enner Valencia (2), Joshua King ve Szalai'nin golleriyle 4-0 mağlup etti.

Sarı lacivertli ekibin genç yıldızı Arda Güler'in 18 yaşına girmesiyle sözleşmesi tekrardan gündem olurken, milli futbolcunun ailesi kontrat detaylarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ARDA GÜLER GELİŞMESİ

Fenerbahçe'nin 18 yaşına yeni giren yıldızı Arda Güler'in yeni sözleşme için kısa süre içerisinde Ali Koç ile görüşeceği ortaya çıktı.

Haber Global'in haberine göre; Arda Güler'in ailesi, "Biz Fenerbahçe ile olan kontratta ne 3500 dakikaya bakarız ne başka bir şeye. Arda, Fenerbahçe'nin evladı. Yıldızını burada parlattı. Ali Koç Başkan ile Arda Güler arasında geçecek bir görüşmenin sonucuna göre belli olacak. Oğlumuza başka bir şey söylemeyiz." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in ailesi, "Arda, Ali başkanla oturur konuşur. Arda 'Kalmak istiyorum, 5 yıllık sözleşmeye imza atacağım' tamam. Arda 'Ben ayrılmak istiyorum.' derse ona da tamam. Nasıl bir karar alırlarsa ona bakacağız." diyerek durumu ortaya koydu.

Ali Koç ile Arda Güler, yeni sözleşme için kısa süre içerisinde bir araya gelecek.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI

Konyaspor maçında ilk düdük öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya inerek ısınan Arda Güler'in yanına gitti ve kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından sarıldı.

Başkan Ali Koç'un bu hareketinin nedeni daha sonra ortaya çıktı. Ali Koç'un 25 Şubat 2005 doğumlu olan Arda Güler'in doğum gününü kutlamak için sahaya girdiği öğrenildi.