Uruguay'da tutuklu bulunanan ve geçtiğimiz gün Türkiye'ye getirilen Çiftlikbank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın Fenerbahçe formasıyla görüntülenmesi tepki çekti. 

SİYAH TİŞÖRTLE GİRDİ, FENERBAHÇE FORMASIYLA ÇIKTI

İstanbul Havalimanı'ndanalınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülürken üstünde siyah tişört bulunan Aydın'ın çıkışta Fenerbahçe formasıyla görüntülenmesi herkesi şaşırttı.

SİPAHİOĞLU: ACİLEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, "Çiftlikbank dolandırıcısı şahsiyet ülkeye siyah tişört ile geliyor ve kameraların karşısına Fenerbahçe forması ile çıkartılıyor. Çok net ki; 3 Temmuz'u kurgulayan FETÖ'cüler halen temizlenememiş ve bizimle uğraşıyor. @EmniyetGM @TC_icisleri @tcbestepe acilen açıklama yapmalı!" mesajını yayınladı.

RIDVAN DİLMEN'DEN ÇAĞRI

Eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen de, "İnsanların vicdanını rahatsız eden bir dolandırıcının üzerindeki tişörtün çıkarılıp Fenerbahçe formasıyla teşhir edilmesini sağlayanları ve buna izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet ediyorum! Tüm Fenerbahçe taraftarının pazar günkü Kayserispor maçına çubuklu formayla gelmesini öneriyorum!" paylaşımını yaptı.