Adam…Çekirdekten Fetöcü değil ancak fetö ile her türlü naneyi yemiş Fetöcü bir amir tarafından (Fetönün oluru/yönlendirmesi) ile bir makama getiriliyor. 17-25 Aralık sonrası Fetö’nün icazetiyle o ekipten  bir şekilde! bir bahane ile ayrılıyor.Tencere dibin kara seninki benden kara....Bu kişi fetöye gebe olduğu için yine fetönün icazetiyle; fetöcülere atıp tutuyor. “Fetö bir terör örgütüdür.” diyor. Hatta bu işi kendisini o makama getiren kendi gibi fetöye gebe eski amirinin de fetöyle iş tuttuğunu söyleyecek kadar aslında bir doğruyu da belirtmekten geri de kalmıyor.

Fetö’ ye gebeye bu kişiye karşı fetöye gebe eski amir bir laf edebilir mi ? EDEMEZ.
Ama FETÖ iki tarafı da idare eder baskı ve vesayeti altında tutar.

Fetö’ye gebe kişi artık bu saatten sonra artık Fetö’nün emrine girmiştir.

İsterse Fetö bir talimatıyla onu “Fetöcü” ilan edebilir. İkinci talimatıyla da onun eski amirini de fetö iltisaklısı der çıkar.Dolayısıyla taraflar sus pus içindedirler.
Şimdi soru şu ?
Fetö’ye gebe  fetöcü olmayan bu kişiler hayatın her anında ve kurumlarında ne zaman doğum yapar ? Ve kripto fetö bağımlısı DİYET HÜKÜMLÜSÜ hayalet bir Fetöcü gibi  deşifre edilmemek adına  (türlü vaad ve makam atamaları ile )  topluma ve kurumların içine  yeniden sızdırıldı mı ?

Takipteyiz !!