Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sel bölgesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi. Erdoğan, Trabzon Havalimanı'nda kendisini karşılayanlarla selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi. Erdoğan, Trabzon Havalimanı'nda kendisini karşılayanlar arasında yer alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu (sağ 2), Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli (sağda) ile selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi. Erdoğan, Trabzon Havalimanı'nda kendisini karşılayanlar arasında yer alan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli (sağ 3), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez(sağ 2) ile selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından helikopterle bölgede incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından helikopterle bölgede incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin ve Rize'de meydana gelen selin ardından incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldi. Erdoğan, kendisini karşılayanlar arasında yer alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu (solda) ile selamlaştı.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }