Ramazan 2021

Darbecilerin kurşun yağdırdığı yeni görüntüler 4 yıl sonra ortaya çıktı

Abone Ol

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında halka kurşun yağdıran helikopter ile ısı güdümlü füzeleri şaşırtmak için kullanılan flare sistemini (alev topu/özışık) uygulayan bir savaş uçağının görüntüleri ortaya çıktı. Flare sistemi, savaş uçaklarını ısı güdümlü roketli saldırılardan korumak için kullanılan karşı tedbir olarak biliniyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında halka kurşun yağdıran helikopter ile ısı güdümlü füzeleri şaşırtmak için kullanılan flare sistemini (alev topu/özışık) uygulayan bir savaş uçağının görüntüleri ortaya çıktı. Ateş edilmesinin ardından tepe lambaları açık şekilde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nden İsmet İnönü Bulvarı'na giden bir ambulans, ateşten korunmak için ters yöne girerek olay yerinden uzaklaştığı güvenlik kameralarına yansıdı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında halka kurşun yağdıran helikopter ile ısı güdümlü füzeleri şaşırtmak için kullanılan flare sistemini (alev topu/özışık) uygulayan bir savaş uçağının görüntüleri ortaya çıktı.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }