Ramazan 2021

Elektronik atık malzemeler öğrencilere bilgisayar olarak geri döndü

Abone Ol

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İsmail Fil ve öğrencileri, atık bilgisayar ve elektronik malzemelerden tamir ettikleri 22 bilgisayarla iki okula bilişim sınıfı kazandırdı Kuva-i Milliye İlkokulunda bilişim sınıfının açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin (fotoğrafta), sınıfı gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İsmail Fil ve öğrencileri, atık bilgisayar ve elektronik malzemelerden tamir ettikleri 22 bilgisayarla iki okula bilişim sınıfı kazandırdı Bu kapsamda Fil ve öğrencileri, atık bilgisayar ve elektronik malzemeleri toparlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Onarılan bilgisayarlarla, Kuva-i Milliye İlkokulunda 15 bilgisayarlı, Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlkokulu'na ise 7 bilgisayarlı bilişim sınıfı açıldı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İsmail Fil ve öğrencileri, atık bilgisayar ve elektronik malzemelerden tamir ettikleri 22 bilgisayarla iki okula bilişim sınıfı kazandırdı Kuva-i Milliye İlkokulunda bilişim sınıfının açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin (sol), sınıfı gezerek öğretmen İsmail Fil'den (sağ), bilgi aldı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli İsmail Fil ve öğrencileri, atık bilgisayar ve elektronik malzemelerden tamir ettikleri 22 bilgisayarla iki okula bilişim sınıfı kazandırdı Kuva-i Milliye İlkokulunda bilişim sınıfının açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin (sol 2), sınıfı gezerek öğrencilerle sohbet etti.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }