Ramazan 2021

Evlilik öncesi konuşulması gereken konular!

Abone Ol

Her şeyin yolunda gittiği nişanlılık dönemindeki çiftlerin evlilik öncesinde konuşmaları gereken en temel konuları sizler için derledik...

6/9Tweetle Facebook'ta paylaş Değerli olduğunu belli etme Karşı tarafa vermiş olduğunuz değeri hangi yollarla gerçekleştirdiğinizi yansıtın.

Maddi hesaplamalar Evlilik öncesinde ev eşyalarının alınımı ya da düğün ve kına gibi organizasyonların masrafları adil ve eşit olarak bölüşülmelidir.

Çocuk meselesi Evinizin ileride çocuk sesiyle neşelenmesini istiyorsanız, o yöndeki beklentilerinizi karşı taraf ile paylaşmalısınız.

Hobiler Hayatlarını birleştirme kararı alan çiftlerin hobilerinin ortak olması önemli bir konudur ve bu mutlulukları için iyi bir işarettir.

5/9Tweetle Facebook'ta paylaş Kıskançlık ve güven sorunu Her iki tarafta kıskançlık ve güven sorunlarına yönelik beyanlarını açıkca dile getirmelidir. İlişkinizde hangi davranışın olabileceği hangilerinin olamayacağını konuşmak gerekir.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }