Ramazan 2021

İdlib şehidi Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz için cenaze töreni

Abone Ol

Oğlunun şehit olacağı içine doğmuş Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz için cenaze törene düzenlendi. Şehidin babası Salih Korkmaz (sol), çocuğunun şehit olacağını rüyasında gördüğünü ifade etti.

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz için cenaze törene düzenlendi. Şehidin babası Salih Korkmaz (ortada), çocuğunun şehit olacağını rüyasında gördüğünü ifade etti.

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz için cenaze törene düzenlendi. Şehidin annesi Fatma Korkmaz, kadın jandarmalardan aldığı destekle güçlükle ayakta durabildi.

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz için cenaze törene düzenlendi.

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz için cenaze törene düzenlendi. Şehidin küçük kardeşi Emre Korkmaz, abisinin tabutun başından ayrılmadı.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }