Ramazan 2021

İstanbul Havalimanı'nda Kovid-19 denetimi

Abone Ol

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleyle ilgili hazırladığı genelge kapsamında, İstanbul Havalimanı'nda denetimler gerçekleştirildi. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Hüseyin Ağca'nın (sağ 2) katıldığı denetimlerde yerli ve yabancı yolcular, çalışanlar ile iş yeri sahiplerine maske ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleyle ilgili hazırladığı genelge kapsamında, İstanbul Havalimanı'nda denetimler gerçekleştirildi. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Hüseyin Ağca'nın (sol 2) katıldığı denetimlerde yerli ve yabancı yolcular, çalışanlar ile iş yeri sahiplerine maske ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleyle ilgili hazırladığı genelge kapsamında, İstanbul Havalimanı'nda denetimler gerçekleştirildi. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Hüseyin Ağca'nın katıldığı denetimlerde yerli ve yabancı yolculara maske ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }