Ramazan 2021

Kırşehir'de şehit ailesine "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" takdim edildi

Abone Ol

Hakkari'de geçen yıl teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli'nin ailesine, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verildi. Kırşehir Valisi İbrahim Akın (solda), "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı, şehidin ailesine takdim etti.

Hakkari'de geçen yıl teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli'nin ailesine, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verildi. Kırşehir Valisi İbrahim Akın (sol 3), "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı, şehidin ailesine takdim etti.

Hakkari'de geçen yıl teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli'nin ailesine, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verildi. Kırşehir Valisi İbrahim Akın (sol 2), "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı, şehidin ailesine takdim etti. Şehidin baba evinde düzenlenen törene, İl Jandarma Komutanı Albay Ferhat Kuran, Kaman Kaymakamı Şükrü Özcan, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara ile şehidin ailesi katıldı.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }