Ramazan 2021

Lübnan Sağlık Bakanı Hasan, Türk hastanesini ziyaret etti

Abone Ol

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sol 2), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (solda) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sol 4), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (sol 3) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (sol 2) da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sağda), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (sol 2) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (solda) da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (solda), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (ortada) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (sağda) da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sağda), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (solda) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (ortada) da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sol 2), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (sağ 2) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan, Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sağda), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (solda) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (ortada) da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sağda), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (sol 2) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (sağ 2) da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (ortada), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (solda) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl da eşlik etti. Bakan Hasan, basın toplantısı düzenledi.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sağda), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (ortada) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl da eşlik etti. Topaloğlu, basın toplantısı düzenledi.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sol 3), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (sol 4) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (solda) da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (solda), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (sağda) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl da eşlik etti.

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan (sol 3), Sayda kentindeki Türk hastanesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Hasan'a, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu (sol 4) ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl (sol 2) da eşlik etti.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }