Ramazan 2021

Moskova'da gün doğumu

Abone Ol

Rusya'nın başkenti Moskova'da güneş yeni gün için tarihi Kızıl Meydan üzerinden yükselirken güzel bir görüntü oluşturdu. Moskova'da 1947-1953 yılları arasında inşa edilen yedi gökdelenden biri olan ve Stalinist mimari tarzına sahip Kotelniçeskaya Kıyı Binası ve Kızıl Meydan'daki Aziz Vasil Katedrali görülüyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'da güneş yeni gün için tarihi Kızıl Meydan üzerinden yükselirken güzel bir görüntü oluşturdu. Moskova'da 1947-1953 yılları arasında inşa edilen yedi gökdelenden biri olan ve Stalinist mimari tarzına sahip Kotelniçeskaya Kıyı Binası görülüyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'da güneş yeni gün için tarihi Kızıl Meydan üzerinden yükselirken güzel bir görüntü oluşturdu. Moskova'daki 1947-1953 yılları arasında inşa edilen yedi gökdelen biri olan ve Stalinist mimari tarzına sahip Kudrinskaya Meydanı binası görülüyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'da güneş yeni gün için tarihi Kızıl Meydan üzerinden yükselirken güzel bir görüntü oluşturdu.

Rusya'nın başkenti Moskova'da güneş yeni gün için tarihi Kızıl Meydan üzerinden yükselirken güzel bir görüntü oluşturdu. 1947-1953 yılları arasında inşa edilen yedi gökdelenden biri olan ve Stalinist mimari tarzına sahip Radisson Collection Hotel binası görülüyor.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }