Ramazan 2021

Ne Messi, ne de Ronaldo yayına bile yaklaşamıyor!

Abone Ol

19 YAŞINDA, 20 MİLYAR DOLAR İngiliz ekibinin genç takımında forma giyen Faiq Bolkiah, 20 milyar dolar mal varlığına sahip.

KONSER İÇİN 12.5 MİLYON DOLAR ÖDEDİ Zenginlikleri sadece bunla da kalmıyor... Faiq Bolkiah'ın babası, 50. yaş gününde doğum günü kutlaması olarak Michael Jackson'ı özel olarak Brunei'ye getirmiş ve konser verdirmişti.

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi yıldız futbolculardan daha zengin olan genç futbolcu, zenginliğini futbola değil babasına borçlu...

Dünyanın en zengin futbolcusu Leicester City kadrosunda yer alan 20 yaşındaki futbolcu Faiq Bolkiah.

Sırf bu konser için Jackson'a 12.5 milyon dolar vermişlerdi...

Dünyanın en iyi iki futbolcu kabul edilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun sanılanın aksine dünyanın en zengin futbolcuları sıralamasında ilk sırada yer almıyor.

İNGİLTERE KRALİÇESİ İLE TANIŞTI Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Sultan Hassanal Bolkiah, İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile de tanışmıştı...

Genç yaşlarda İngiltere'ye gelen Bolkiah, 2009'da Southampton alt yapısında görev almaya başladı. 2013 yılında Arsenal'den deneme teklifi alan zengin futbolcu, bir sene sonra Chelsea alt yapısında forma giyerken son olarak Leicester City'nin genç takımı için forma terletiyor.

Brunei Kralı Hassanal Bolkiah'ın yeğeni olan Faiq Bolkiah, Los Angeles'ta doğmasına rağmen ülkesi Brunei için oynamayı tercih etti.

Faiq Bolkiah'ın futbolculuk kariyeri nasıl ilerler bilinmez ama zenginliği hiç bitmeyecek gibi geliyor...

KOLEKSİYONUNDA 2300 ARABA VAR Lüks bir hayat içinde yaşayan futbolcunun babası Jefri Bolkiah'ın ise sadece arabalara ayda 35 milyon dolar harcadığı belirtiliyor. Baba Bolkiah'ın aralarında Bentley, Ferrari gibi lüks arabaların olduğu tam tamına 2300 arabası var.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }