Ramazan 2021

Şentop ve Soylu'dan Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığına ziyaret

Abone Ol

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti.TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tören kıtasını selamladı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Danışmanı ve 26. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun da TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u karşılayanlar arasında yer aldı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ziyaretin ardından Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı'ndan ayrılırken de tören mangasını selamladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u uğurladı.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }