Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, Giresunspor'u NEF Stadyumu'nda ağırlayacak. 

OKAN BURUK GÖZÜNÜ 3 PUANA DİKTİ

Ligin ilk haftasına Antalyaspor karşısında dan dakikada bulduğu golle galibiyetle başlayan Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde Karadeniz temsilcisi Giresunspor karşısında 3 puan için mücadele edecek.

YILDIZ OYUNCULAR KADROYA DAHİL OLDU

Büyük değişikliğin yaşandığı sarı kırmızılı ekipte, Marcao, Morutan, Mohamed, Diagne, Feghouli, Babel, Arda Turan, Aytaç Kara, Alparslan Öztürk ve Fatih Öztürk'le yollar ayrıldı. Torreira, Midtsjö, Sergio Oliveira, Mertens, Dubois ve Seferovic'le kadrosunu güçlendirdi.

GİRESUNSPOR'DA GELEN DE GİDEN DE ÇOK

Lige mağlubiyetle başlayan yeşil beyazlı ekipte ise Aziz Behich, Zeki Yavru, Flavio, Diabete, İbrahima Balde ve Umut Nayir ile yollar ayrıldı. Mütevazi kadrosuyla dikkat çeken ekip Riad Bajic, Savicevic, Borja Sainz, Robert Mejia, Alper Uludağ, Murat Cem Akpınar, Ramon Aris, Rahmetullah Barışbek ve Mert Kurt kadroya dahil olan isimler arasında yer aldı.

GALATASARAY - GİRESUNSPOR MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkadir, Van Aanholt, Mitdsjö, Oliveira, Kerem, Emre Akbaba, Yunus, Seferovic.

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Sergen, Perez, Alper, Murat, Traore, Serginho, Doğan, Eguskiza, Bajic

15. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Galatasaray ile Giresunspor, Süper Lig tarihinde 14 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray 6 kez sahadan galip ayrılırken, 3 kez de Giresunspor rakibini mağlup etti. 5 mücadele ise berabere sona erdi. Galatasaray'ın 20 golüne, Giresunspor 12 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Giresun'da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmış, İstanbul'daki mücadeleden de Giresunspor 1-0'lık skorla galip ayrılmıştı.

21:45'TE BEİN SPORTS 1'DE....

Kadir Sağlam'ın yöneteceği Galatasaray - Giresunspor maçı 13 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.