Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray, buradaki ilk hazırlık maçında Sturm Graz'la kozlarını paylaştı. 

Galatasaray, Merkur Arena'da oynanan mücadeleyi Sturm Graz'a 2-1 kaybetti.

TSİ 20.30'da başlayan müsabakada, Sarı-Kırmızılı takımın golünü 7'nci dakikada Oğulcan Çağlayan kaydederken Sturm Graz'ın golleri 54 ve 57'nci dakikalarda Hojlund'dan geldi.

alatasaray Teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. "Çalışmamız gerekiyor. İyi de çalışıyoruz" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Galatasaray'da olmak benim için büyük bir gurur. Onlara layık olmaya çalışacağız. Rakibimizin durumu bizim için önemli değil. Bu bir hazırlık maçıydı. 50-55 dakika oyuncularımız yüksek tempoda mücadele etti. Bunları geliştireceğiz. İyi bir hazırlık maçıydı." dedi.

7 tane akademi oyuncusuyla maçı bitirdiklerini ifade eden başaralı teknik adam, "İnşallah içlerinden bize uzun yıllar hizmet eden oyuncular yetiştiririz. Hiçbir maçı kaybetmek istemiyoruz. Milli oyuncularımızı kullanmadık." ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer süreci hakkında da bilgi veren Buruk, "Uzun bir süremiz var. Transfer görüşmeleri sürüyor. Transfere devam etmek istiyoruz. Bize fayda sağlayabilecek en iyi oyuncuları istiyoruz." dedi.